Dyrehaven

Kan du lide at fodre dyr og komme helt tæt på? Så skal du tage din familie med i Marselisborg Dyrehave. Her kan du nemlig se både hjorte, dådyr og vildsvin, og der er også ænder i søerne.

Klap Bambi og kom helt tæt på de smukke dyr

Dyrene er nemme at finde mellem træerne og på bakkerne, mens I går tur. Og du kan komme helt tæt på dådyrene og hjortene og fodre dem. De kan ikke tåle brød og pasta, men husk at tage æbler og gulerødder med, for det elsker de. Vildsvinene har deres egen indhegning, som du kan se og læse om udefra.

Husk madpakken

Dyrehaven er åben fra solopgang til solnedgang og ligger i Thorskoven, der er en del af Marselisborg Skovene med masser af plads til leg og gode vandreture. Husk madpakken, for der er masser af borde og bænke, hvor I kan nyde lidt medbragt frokost eller en lækker snack.

Vis hensyn

Af hensyn til dyrene må du ikke tage hunde med, cykle, jogge, lave orienteringsløb eller samle kastanjer og agern, da det er dyrenes foder. Du må til gengæld gerne fotografere, filme, kælke og stå på ski om vinteren. Dyrehaven er let at komme til, og der er gode parkeringsmuligheder ved Ørneredevej.

#dyrehaven #marselisborgdyrehave #visitaarhus

Gå på opdagelse i Aarhus' grønne områder og dejlige skove

Del denne side

Opdateret af:

VisitAarhus info@visitaarhus.com
 

Kontakt

Adresse

Ørneredevej 6
8270 Højbjerg

Telefon

+45 8940 2682

Fakta

  • Faciliteter

    • Medbragt mad tilladt
    • Aktivitetsmuligheder for børn
    • Borde/Bænke
  • Type

    • Dyrepark

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 10.219898
Latitude : 56.12041