Havnebadet

Pak badetøjet, få gang i blodomløbet og tag en forfriskende dukkert i det kolde gys i byens havnebad på Aarhus Ø. Hen over vinteren kan du lørdag og søndag bade i springbassinet og bagefer få varmen i saunaerne. Der er også fri adgang til omklædning og toiletter.

Vinterhalvåret

I vinterhalvåret kan du bade i springbassinet og bagefter få varmen i saunaerne lørdage og søndage fra kl. 08.00-12.00 (inkl. omklædning og toiletter). Der er altid livreddere til stede i åbningstiden.

Sommerhalvåret

Havnebadets bassiner og faciliteter

Havnebadet består af et 50 meter bassin, et børnebassin med skrå bund, et bassin til juniorer, et springbassin og to saunaer. Der er særskilt dame- og herreomklædning med omklædningsskabe. Du skal selv tage en hængelås med for at låse dine ejendele ind i skabene. Skabene skal tømmes hver dag, og du må derfor ikke lade ejendele 'overnatte' i skabet til næste dag. Hvis der hænger en hængelås på et skab, når Havnebadet lukker, bliver låsen klippet over.

Der er fire toiletter samt et handikaptoilet. Der er også udendørsbrusere og vandhaner til drikkevand.

Både promenadedæk og bassinområderne er tilgængelige for kørestolsbrugere.

Boder med forfriskninger

Ved Havnebadet på Aarhus Ø er der også lækre madboder, hvor du kan søge hen, når sulten eller tørsten melder sig. Her serverer Street Coffee lækker kaffe og bagerbrød samt øl og vin, og Metins Grill fra Bazar Vest byder på tyrkiske specialiteter.

Volleybaner og barer

Havnebadet er ikke kun en attraktion for vandhunde. Området er også centrum for en række forskellige aktiviteter, hvor et kæmpe stort vandaktivitetscenter er på vej. Selve kajen og havnepromenaden kommer til at få beachvolleybaner og længere ude i fremtiden er det planen, at et teater, hotel, restauranter, butikker og badehuse skal finde vej til området omkring Bassin 7.

Tegnet af dansk stjernearkitekt

Havnebadet er tegnet af den danske stjernearkitekt Bjarke Ingels. Den anerkendte arkitekt står bag flere projekter på Aarhus Ø, deriblandt AARhus, det spektakulære hotel- og konferencecenter, som er under opførsel.

Åbningstider

Der er hele året rundt adgang til springbassinet, saunaer, omklædning og toiletter på lørdage og søndage fra 08.00-12.00, hvor der er livreddere til stede.

Promenadedækket er åbent døgnet rundt hele året.

Saunaerne er ikke åbne i juli og august.

#havnebadet #visitaarhus

Del denne side

Opdateret af:

VisitAarhus info@visitaarhus.com
 

Kontakt

Adresse

Havnebadet
Bassin 7
8000 Aarhus C

Fakta

 • Faciliteter

  • Børnevenlig strand
  • Toilet
  • Badebro
  • Livredder i sommerperioden
  • Rampe for kørestolsbrugere

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 10.21652935
Latitude : 56.15961662