Food Festival

Et centrum for madglæde

Food Festival er en festival baseret på passion og entusiasme for mad. Her kan du møde topkokke, fødevareproducenter, bloggere, debattører og andre madmennesker, der afholder workshops, uddeler smagsprøver og præsenterer dig for både klassiske og innovative madprojekter. Få en snak om gastronomi over en specialøl, og bliv både mæt og klogere.

DM i Hotdog

År efter år er et af festivalens absolutte højdepunkter, når nogle af de mest populære og anerkendte kokke i Danmark genfortolker den klassiske hotdog. DM i Hotdog er en magnet for madelskere, der er vilde med alle slags hotdogs, hvor "med det hele" får en helt ny betydning. I årenes løb er hotdogsene blevet prydet med alt fra levende citronmyrer, der kraver ud af din hotdog, til hotdogs serveret i kulsort brød og hotdogs serveret af maskerede, dansende servitricer.

Kun fantasien sætter grænser, og niveauet er højt. Dommerpanelet kårer hvert år en vinder i kategorierne "traditionel hotdog" og "moderne hotdog". Konkurrence løber af stablen den 8. september kl. 12.30. 

#foodfestival #aarhusfoodfestival

Del denne side

Opdateret af:

VisitAarhus info@visitaarhus.com
 

Kontakt

Adresse

Marselisborg Havnevej 2
8000 Aarhus C

Telefon

+45 22791883

Fakta

  • Type

    • Festival
    • Mad-/fødevareevent
    • Folkefest

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 10.210705271866
Latitude : 56.139222839191