Food Festival

Food Festival er Nordens største madfestival. Hvert år slår festivalen dørene op til en weekend fyldt med inspiration og kulinariske oplevelser i de smukke omgivelser ved Tangkrogen i Aarhus.

Et centrum for madglæde

Food Festival er en festival baseret på passion og entusiasme for mad. Her kan du møde topkokke, fødevareproducenter, bloggere, debattører og andre madmennesker, der afholder workshops, uddeler smagsprøver og præsenterer dig for både klassiske og innovative madprojekter. Få en snak om gastronomi over en specialøl og bliv både mæt og klogere.

DM i Hotdog

Gå ikke glip af en af festivalens absolutte højdepunkter, når nogle af de mest populære og anerkendte kokke i Danmark genfortolker den klassiske hotdog. DM i Hotdog er en magnet for madelskere, der er vilde med alle slags hotdogs, hvor "med det hele" får en helt ny betydning. I årenes løb er hotdogsne blevet prydet med alt fra levende citronmyrer, der kraver ud af din hotdog, til hotdogs serveret i kulsort brød og hodogs serveret af maskerede, dansende servitricer. Kun fantasien sætter grænser og niveauet er højt. Dommerpanelet kårer hvert år en vinder i kategorierne "traditionel hotdog" og "moderne hotdog".

#foodfestival #aarhusfoodfestival #dmihotdog

Åbningstider

07/09/2018 - 09/09/2018 Fredag - Søndag

Del denne side

Opdateret af:

VisitAarhus info@visitaarhus.com
 

Kontakt

Adresse

Marselisborg Havnevej 2
8000 Aarhus C

Mobiltelefon

+45 53530055

Fakta

  • Type

    • Mad-/fødevareevent
    • Folkefest
    • Festival
  • Udvalgte events

    • National event

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 10.210705271866
Latitude : 56.139222839191