Den Uendelige Bro

Den Uendelige Bro tages ned i uge 41 (den 8. oktober) og er tilbage igen til maj 2019.

Forestil dig en bro, hvor du kan gå og gå og gå og gå. Uden at nå til ende. I de smukkeste omgivelser. Sådan er badebroen og kunstværket Den Uendelige Bro, som ligger ved Varna Strand/Ballehage Strand i Aarhus.

Den cirkelformede brokonstruktion af træ løber fra strandkanten og ud i Aarhus Bugten og er et skønt udflugtsmål på din ferie i Aarhus.

Fra midlertidigt til permanent kunstværk

Da ARoS-udstillingen Sculpture by the Sea fandt sted i 2015, kunne besøgende opleve massevis af kunstværker langs Tangkrogen. Et af dem var arkitekt Niels Povlsgaard og Johan Gjødes kunstinstallation Den uendelige Bro. Om de to herrer har skabt en ny genre for broer er uvist, men i hvert fald var den endeløse bro blandt de allermest populære værker under vandreudstillingen. Mange aarhusianere har, da Sculpture by the Sea lukkede ned, ønsket broen tilbage. Det ønske var Aarhus Byråd med på, og værket er derfor blevet til en fast del af Varna Strand.

Et besøg værd

Hvad enten du har lyst til at trække i badetøjet og hoppe i vandet eller spadsere rundt og rundt og nyde synet af hav, strand og skov, er den Den Uendelige Bro et fantastisk sted at tilbringe en dag med venner og familie.

Broen er tilgængelig fra maj til oktober

Broen står fra foråret (maj) og frem til efteråret (oktober), hvorefter den pilles ned for så at blive genopført til foråret igen året efter. Hvis du har spørgsmål til de præcise datoer, er du velkommen til at sende en mail til Aarhus Kommunes Idtrætscentre på info@vigirbyenpuls.dk

Vil du vies på Den Uendelige Bro?

Aarhus Kommune tilbyder vielser på Den Uendelige Bro, hvor I selv kan vælge, om vielsen skal foregå på stranden ved broen, inde i midten af broen eller på broen ude i vandet. Vil I vide mere om at blive viet på Den Uendelige Bro eller andre steder uden for Rådhuset, kan I besøge Aarhus Kommunes hjemmeside eller kontakte kommunens vielseskontor på tlf. + 45 89402222.

#denuendeligebro #visitaarhus #marselisborgstrand

Del denne side

Opdateret af:

VisitAarhus info@visitaarhus.com
 

Kontakt

Adresse

Varna Strand
Bellahage Strand
8000 Aarhus C

Fakta

 • Faciliteter

  • Borde/Bænke
  • Kiosk
  • Restaurant/Cafe
  • Aktivitetsmuligheder for børn
 • Type

  • Arkitektonisk interessant

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 10.218979239726
Latitude : 56.124866343044