Frivillig ReThinker til Hobbitten på Moesgaard i Aarhus

Aktører i Aarhusregionen

Foto: Per Bille

Har du et arrangement, en kulturel begivenhed, et projekt eller en event, hvor du gerne vil involvere frivillige? Eller vil du gerne have mere viden om frivillighed?

ReThinkers hjælper til ved kulturevents og bidrager til, at Aarhusregionens kulturelle hjul snurrer rundt i fuld fart. Vi har erfaringen og kvaliteten til at skabe værdi ved at involvere frivillige, og som igangsætter af et projekt af stor eller mindre størrelse, er du altid velkommen til at kontakte til os.

Ring og hør nærmere på telefon 27 15 97 87 eller send os en mail på rethinkers@visitaarhus.com. Vi holder til på Gelinde på Balticagade i Aarhus, på Underværket i Randers og på Det Gamle Posthus i Ebeltoft – og altid med kaffe på kanden.

Naturhistorisk Museum har oplevet et stort løft ved at samarbejde med ReThinkers. Samarbejdet har betydet sparring, inspiration og mobilisering af betydelige frivillige kræfter til at hjælpe med opgaver på museet.

- Bo Skaarup, Museumsdirektør, Naturhistorisk Museum

Skab værdi med frivillige

I 2023 har VisitAarhus’ frivilligorganisation ReThinker fået lavet en undersøgelse af den værdi, som de frivillige skaber for virksomheder. Undersøgelsen viser værdien for virksomhederne og kaster lys på, at der er et stort uudnyttet potentiale, hvis flere turismevirksomheder begynder at arbejde med frivillighed. Undersøgelsen giver samtidig nogle helt konkrete værktøjer til virksomheder, som gerne vil i gang eller er i gang med at arbejde med frivillige, men som måske mangler gode råd og vejledning.

FriRum - Netværk om frivillighed

FriRum - Netværk om frivillighed

Foto:VisitAarhus

Er du en af de mange mennesker, der arbejder med frivillige? I frivilligorganisationen ReThinker ved vi, at involvering af frivillige skaber værdi for aktører, for frivillige og for gæster. Vi ved også at der er et kæmpe potentiale i at lære hinanden at kende og dele viden og erfaringer på tværs. Derfor etablerer vi ”FriRum - Netværk om frivillighed”, der skal styrke arbejdet med involvering af frivillige. Læs mere om FriRum her.

MasterClass i Frivillighed

Masterclass i Frivillighed

Foto:Per Bille

Kunne du tænke dig at deltage i vores MasterClass i frivillighed? VisitAarhus' Frivilligorganisation tilbyder kursus i, hvordan du skaber værdi med frivillige. På MasterClass vil du bl.a. få viden om rekruttering, fastholdelse og motivation af frivillige. Læs mere her!