Gå til indhold
Frivillig ReThinker til Hobbitten på Moesgaard i Aarhus

Igangsættere og ildsjæle i Aarhusregionen

Foto: Per Bille

Har du et arrangement, en kulturel begivenhed, et projekt eller en event, hvor du gerne vil involvere frivillige?

ReThinkers hjælper til ved kulturevents og bidrager til, at Aarhusregionens kulturelle hjul snurrer rundt i fuld fart. Vi har erfaringen og kvaliteten til at skabe værdi ved at involvere frivillige, og som igangsætter af et projekt af stor eller mindre størrelse, er du altid velkommen til at kontakte til os.

ReThinkers til mesterskaberne i klatring i Randers
Foto: Per Bille
ReThinker hjælper til Hobbitten på Moesgaard Museum
Foto: Per Bille

Ring og hør nærmere på telefon 27 15 97 87 eller send os en mail på rethinkers@visitaarhus.com. Vi holder til på Gelinde på Balticagade i Aarhus, på Underværket i Randers og på Det Gamle Posthus i Ebeltoft – og altid med kaffe på kanden.

Naturhistorisk Museum har oplevet et stort løft ved at samarbejde med ReThinkers. Samarbejdet har betydet sparring, inspiration og mobilisering af betydelige frivillige kræfter til at hjælpe med opgaver på museet.

- Bo Skaarup, Museumsdirektør, Naturhistorisk Museum

MasterClass i Frivillighed

Masterclass i Frivillighed

Foto:Per Bille

Kunne du tænke dig at deltage i vores MasterClass i frivillighed? VisitAarhus' Frivilligorganisation tilbyder kursus i, hvordan du skaber værdi med frivillige. På MasterClass vil du bl.a. få viden om rekruttering, fastholdelse og motivation af frivillige. Læs mere her!

Share your moments with us: