Gå til indhold
Frivillig ReThinker til Hobbitten på Moesgaard i Aarhus

Igangsættere og ildsjæle i Aarhusregionen

Foto: Per Bille

Har du et arrangement, en kulturel begivenhed, et projekt eller en event, du brænder for, som du har brug for hjælp til at blive til virkelighed? Uanset arrangementets størrelse hjælper vi dig med at involvere frivillige.

ReThinkers bidrager til at Aarhusregionens kulturelle hjul drejer ved at hjælpe til ved utallige store og små kulturevents.

Som igangsætter af et projekt af stor eller mindre størrelse, er du altid velkommen til at kontakte til os.

Vi har erfaringen og kvaliteten til at skabe værdi ved at involvere frivillige. Ring og hør nærmere på telefon 27 15 97 87 eller send os en mail på rethinkers@visitaarhus.com for at høre nærmere.

Du er også velkommen til at kigge forbi. Vi holder til på Gelinde på Balticagade i Aarhus, på Underværket i Randers og på Det Gamle Posthus i Ebeltoft – og altid med kaffe på kanden. 
 

Naturhistorisk Museum har oplevet et stort løft ved at samarbejde med ReThinkers. Samarbejdet har betydet sparring, inspiration og mobilisering af betydelige frivillige kræfter til at hjælpe med opgaver på museet.

- Bo Skaarup, Museumsdirektør, Naturhistorisk Museum

MasterClass i Frivillighed

Aarhus Frise Skyline

Foto:VisitAarhus

Kunne du tænke dig at deltage i vores MasterClass i frivillighed? VisitAarhus' Frivilligorganisation tilbyder kursus i, hvordan du skaber værdi med frivillige. På MasterClass vil du bl.a. få viden om rekruttering, fastholdelse og motivation af frivillige. Læs mere her!

Share your moments with us: