VisitAarhus
Cykelbetjente skaber tryghed i gaderne i Aarhus

Tryg Blå Mandag i Aarhus

I Aarhus passer vi på jer, når I fejrer jeres Blå Mandag i byen.

8000BlueMonday-all-inclusivekortene sælges ikke i 2021..! Indhold på hjemmesiden gælder derfor ikke. Information om 8000BlueMonday 2022 opdateres her på hjemmesiden snarest muligt.

Noget af det vigtigste for konfirmander, forældre og for os som Blå Mandagsdestination er, at de unge mennesker kan færdes trygt og godt i byen på deres Blå Mandag – og det kan de i Aarhus.

Politiet passer godt på byens unge gæster og er til stede rundt om i byen – både i civilt og uniformeret. I de foregående år, hvor vi siden 2011 har fået tilbagemeldinger om de Blå Mandage, har der ikke umiddelbart været anmeldelser fra eller om unge under 16 år på BlueMonday-datoerne i Aarhus – og ifølge Østjyllands Politi, var 2019 på linje med de foregående år.

I Bruuns Galleri kan I om formiddagen og eftermiddagen, på de 5 officielle Blå Mandage, møde 8000BlueMondays egne serviceguider. De vil rigtig gerne hjælpe hvis I har spørgsmål om byen, brug for praktiske informationer, hvis I skal finde vej og meget andet.

Også i Tivoli Friheden er der Servicevagter og Corona-officials til at hjælpe og holde øje med at alle hygger sig og er trygge. Når mørket falder på er der også nogle som kigger efter konfirmanderne i midtbyen. Byens Natteravne, ofte fra Ældresagen, er også altid klar til at hjælpe, guide og give gode råd med på vejen på de 5 Blå Mandage.

Særligt ifm. Corona
Alle involverede steder i Aarhus overholder naturligvis myndighedernes retningslinjer ift. afstande, håndsprit, betjening, hygiejne, servering osv. I Bruuns Galleri kan I om formiddagen og eftermiddagen, på de 5 officielle Blå Mandage, møde 8000BlueMondays serviceguider og særlige Corona-officials fra Tivoli Friheden, som vil hjælpe, guide, svare på spørgsmål og hjælpe til med at ingen klumper sig sammen, og at der holdes den nødvendige afstand.

Det er vigtigt at vi alle er med til at overholde myndighedernes retningslinjer ift. fysisk afstand, håndhygiejne, mundbind og forsamlinger m.m. Derfor opfordrer vi alle som besøger Aarhus, til at snakke retningslinjerne godt igennem inden et besøg og vise omtanke for hinanden når man færdes i byen.  
I kan finde masser af aktuel praktisk information på Sundhedsstyrelsens hjemmeside HER, se en kort film HER, og så kan I læse Tivoli Frihedens Tryghedsløfte og om hvordan I selv kan bidrage til at passe godt på jer selv og hinanden i parken HER.

Alt afhængig af myndighedernes restriktioner, kan der i perioder være kapacitetsbegrænsninger ift. før Corona. Dette gælder bl.a. enkelte forlystelser i Tivoli Friheden, antal passagerer i vores shuttlebusser, antal gæster hos biografen CinemaxX og hos vores spisesteder. Eventuelle begrænsninger er alene indført af myndighederne, for at vi kan passe bedst muligt på hinanden.

HØR MERE

Kontakt da Aarhus City Forening på mg@aarhus-city.dk.