Cykelbetjente skaber tryghed i gaderne i Aarhus

Tryg Blå Mandag i Aarhus

Foto: 8000BlueMonday

I Aarhus passer vi på jer, når I fejrer jeres Blå Mandag i byen.

Noget af det vigtigste for konfirmander, forældre og for os som Blå Mandagsdestination er, at de unge mennesker kan færdes trygt og godt i byen på deres Blå Mandag – og det kan de i Aarhus.

Politiet passer godt på byens unge gæster og er til stede rundt om i byen – både i civilt og uniformeret. I de foregående år, hvor vi siden 2011 har fået tilbagemeldinger om de Blå Mandage, har der ikke umiddelbart været anmeldelser fra eller om unge under 16 år på BlueMonday-datoerne i Aarhus – og ifølge Østjyllands Politi, var 2019 på linje med de foregående år.

I Bruuns Galleri kan I om formiddagen og eftermiddagen møde 8000BlueMondays egne serviceguider. De vil rigtig gerne hjælpe hvis I har spørgsmål om byen, brug for praktiske informationer, hvis I skal finde vej og meget andet.

Også i Tivoli Friheden er der Servicevagter til at hjælpe og holde øje med at alle hygger sig og er trygge. Når mørket falder på er der også nogle som kigger efter konfirmanderne i midtbyen. Byens Natteravne, ofte fra Ældresagen, er også altid klar til at hjælpe, guide og give gode råd med på vejen.

HØR MERE

Kontakt da Aarhus City Forening på mg@aarhus-city.dk eller 2099 6869