VisitAarhus
Spisesteder om aftenen på Blå Mandag i Aarhus

Alletiders gode spisesteder om aftenen

  Aarhus har masser af fantastiske spisesteder - så I kan altid finde det helt rigtige sted at slutte dagen af med manér.

Aarhus er et slaraffenland for alle der elsker god og lækker mad og spændende, hyggelige og anderledes spisesteder – dem er der nemlig RIGTIG mange af i byen. For jer som konfirmander og forældre, er der et utal af restauranter og spisesteder at vælge mellem hvis I måske er en hel klasse, som gerne vil hygge jer og spise sammen inden I skal hjem.

Nedenfor kan I se et udvalg af spisesteder, som både har pladsen, menuer og retter så I er sikre på, at alle kan finde noget de kan li´. Kontakt gerne spisestederne direkte og hør mere om plads, priser og bestilling – og VELBEKOMME :0) 

Spisesteder i Tivoli Friheden

Med garanti noget alle ka´ li´

Når I har været i Tivoli Friheden i løbet af jeres Blå Mandag og dagen er ved at være godt og grundig brugt på masser af sjove oplevelser, er I helt sikkert også ved at være sultne efter god og lækker aftensmad. Måske har I en længere køretur hjem, måske skal I videre til en privat fest eller også skal I bare have fyldt batterierne op inden I skal ind til Aarhus City igen. Så uanset om I har god tid til fællesspisning eller om I er mere til grab´n-go´ mad hver især, så kan I få det i Friheden.

I kan nemlig finde masser af gode spisesteder i Friheden inden parken lukker kl. 19.00 (restauranterne kan holde åbent længere efter aftale). Læs mere om nogle af stederne her nedenfor og kontakt dem direkte hvis I gerne vil høre mere og bestille bord (ikke muligt hos alle. Åbningstider kan i øvrigt variere).

Spisesteder i Tivoli Friheden

Smag på Friheden!

Restaurant Friheden er familie-buffét og bøfhus og er beliggende med udsigt over den ene af de to tivolisøer og nær Tivoli VanDvittig. Her kan man nyde god mad mens man nyder de smukke omgivelser. Restauranten kan rumme op til 200 personer. Lokalerne er opdelte med udsigt over søen og til forlystelserne. Restaurant Friheden har åbent for selskaber og á la carte i Tivoli Frihedens sæson og følger Frihedens åbningstider.

Restaurant Friheden, 8614 7734, læs mere og book online HER 

Skovpavillonen i Tivoli Friheden

Skovpavillonen

Lækker mad med sundhed og økologi for øje!

Tivoli Friheden åbnede for små to år siden et helt nyt økologisk spisested, hvor du kan få stillet sulten med god samvittighed. Skovpavillonen er nemlig et godt alternativ, og her bydes du indenfor til traditionel cafémad. Nyd eksempelvis en sandwich, en burger eller én af de lækre pastaretter.

Du finder Skovpavillonen i de hyggeligste omgivelser i Tivoli Friheden med udsigt over søen, som skaber de perfekte rammer for en afslappet frokost eller middag.

Skovpavillonen, 8734 4500, læs mere og book online ”HER

Spiseriet på Blå mandag

Spiseriet

Nyd restauranten med højt til loftet og den smukke natur lige uden for vinduerne.

Spiseriet tilbyder en populær buffét for hele familien med varierende retter til enhver smag - velbekomme!

Spiseriet, læs mere og book online ”HER

Pizza-Karrusellen på din Blå Mandag

Pizza-Karrusellen

Buffeten til alle os, der elsker pizza!

Spis alt det pizza, pasta og salat du ka', og drik lige så meget sodavand du har lyst til! Der er dømt pizza, pasta og salat i alle de portioner som din mave begærer. I Pizza-Karrusellen bliver der kreeret velsmagende, sprøde pizzaer til den helt store guldmedalje - og måske har du en god idé til pizzabagerne om, hvad der skal på en rigtig lækker pizza. Læs mere HER.

Den Runde kiosk i Tivoli Friheden

Den Runde Kiosk

Der er noget for alle i Den Runde Kiosk! Sid midt i haven og oplev stemningen rundt om Den Runde Kiosk. Her er alt fra pita, burger og pølser, og sodavand til slik, is og popcorn! Læs mere HER.

Den Grillede Kylling

Den Grillede Kylling

Fersk majskylling tilberedt over åben ild!

Nyd en lækker saftig majskylling serveret i en salat, sandwich eller med ovnbagte kartofler.

Med dette nye initiativ holder Restaurant Terrassen fast i deres værdier om altid at bruge friske råvarer - Denne gang serveret direkte fra grill i Risings Have. Læs mere HER.

Stay or Take Away på din Blå Mandag

Stay or Take Away

- helt bogstaveligt og som du vil ha' det!

Her finder du alt i take away-retter! Franske hotdogs, pølser og pomfritter, sandwich-, pita- og burgermenuer. Nyd maden i "Stay Or Take Away"-restauranten eller tag maden med dig og nyd den i parken. Læs mere HER.

Café au Lait

Café au Lait

Beliggende i forlængelse af Casino Spillehal finder du Café Au Lait, hvor du har mulighed for at nyde lækre traditionelle café-retter.

Sid ude eller inde og nyd kolde eller varme drikke med parkens stemning omkring dig. Nyd fx en lækker coffee-to-go af friskmalede bønner eller Café Au Lait's helt egen burger lavet i bedste Hollywood stil.

Café Au Lait er en blanding af stjernedrys og glamour serveret på lækre anretninger. Læs mere HER.

Café Sving

Cae Sving

Har du lyst til at nyde en lækker juice eller sandwich, så er Café Sving stedet for dig.

Café Sving byder både på udsigt til de smukke SvingGynger og en næsten sydlandsk stemning.

Nyd fx lune sandwich, lækre italienske calzonebrød, kager til den søde tand eller økologisk kaffe. Læs mere HER.

Læs mere om alle spisestederne i Friheden på www.friheden.dk

Aarhus Street Food

Aarhus Street Food - Smagen af hele verden midt I Aarhus - det SKAL I bare opleve... ;0)

Autentisk Street Food

Aarhus Street Food er et forholdsvist nyt koncept i Aarhus. Markedet har forvandlet et parkeringshus ved Rutebilstationen, til et råt, kreativt og livligt slaraffenland af kulinariske oplevelser samlet under ét tag. Markedet indeholder omkring 25 forskellige spisesteder og et helt enestående innovativt og internationalt miljø med autentiske retter. Tanken er at iværksættere inden for fødevarer, både mad og drikke, kan starte op og afprøve og tilbyde deres kreative idéer, og det er blevet en kæmpe succes.

En kæmpe succes

Aarhus Street Food vandt kort efter åbningen den lokale ”Byens Bedste” pris ”AOA Prisen 2016”, og det er kunderne der har valgt. Udvalget er så stort hos det nye Street Food marked, at hele selskabet nok skal finde noget der falder i alles smag. Hvad med autentisk thaimad fra Tuk Tuk, lækre sprøde pizzaer fra La Rossa, rigtige Fish & Chips fra Danyar, Caribisk og vestafrikansk grill fra Tatashe, de skøøøøneste hjemmebagte pitaer fra Pita Planet, de lækreste grillede toasts med sweet potato fries fra Grilled Cheese eller Plant Foods menu som er 100% plantebaseret, 100% økologisk og hjemmelavet – og vi kunne blive ved.

Aarhus Street Food vil være et super sjovt, unikt og med garanti anderledes sted at spise aftensmad inden Blå Mandag i Aarhus sluttes af. Der er masser af pladser indenfor og endnu flere udenfor, så hvis vejret tillader det kan I også sidde ude og nye en herlig forsommeraften. Rutebilstationen ligger lige uden for døren og det tager ikke mere end 3 minutter at gå til Banegården hvis I skal hjem med tog.

Aarhus Street Food
Ny Banegårdsgade 46
8000 Aarhus C

Åbent mandage kl. 11.30-21.00

kontakt@aarhusstreetfood.com 
www.aarhusstreedfood.com 

Restaurant Flammen i Aarhus

Restaurant Flammen i Aarhus

Restaurant Flammen i Århus er også et oplagt sted at afslutte Blå Mandag. Restauranten ligger på havnen kun et stenkast fra Strøget, rutebilstationen og banegården og har over 100 glade ansatte, der står klar til at give jer en fantastisk aften i de dejlige omgivelser.

Flammen i Aarhus er kædens største restaurant med 550 siddepladser fordelt på 2 etager. De mange pladser og 2 etager gør det muligt for at have meget store selskaber – og er i særdeleshed et helt oplagt sted til Blå Mandag for én eller flere klasser der gerne vil hygge sig og spise sammen – men de har også stadig plads til par, der ønsker en romantisk aften, eller familien der vil hygge sig sammen.

Flammen glæder sig meget til at se jer og give jer en hyggelig oplevelse i deres dejlige restaurant.

Restaurant Flammen tilbyder altid kæmpe grillbuffet:

Altid 15 slags køb på grillen
Fra US Black Angus til dansk svinekød samt det mere specielle som kænguru og krondyrfarseret vildsvin, som de klargør på deres eget slagteri.

50 varianter i salatbaren
Som tilbehør tilbyder de altid minimum 10 varme retter, frisk brød, div. smør, dressinger og 3 slags saucer.

Forretter
De har altid minimum 3 slags forretter – bl.a. en fiskeanretning og en dagens suppe.

Desserter
Ben & Jerry’s is, "gammeldaws" æblekage og is til børn - snup en lækker dessert.

Restaurant Flammen Aarhus
Toldbodgade 6
8000 Aarhus

Telefon: 35 26 63 64

Åbent mandage kl. 17.00-22.00 (buffeten lukker kl. 21.00)

www.restaurant-flammen.dk/aarhus

Café Dalle Valle i Bruuns Galleri

Café Dalle Valle i Bruuns Galleri

Hos Café Dalle Valle på 3. sal i Bruuns Galleri lægger de vægt på høj service og god kvalitet. Her hersker der altid en god stemning, og de stræber altid efter at give jer en hyggelig caféoplevelse af højeste klasse.

Halv pris på a la carte – samme gode kvalitet

Alle dage fra lørdag til tirsdag fra kl. 16.00 – 22.00 kører Dalle Valle med et fast tilbud, hvor der er ½ pris på al mad og dessert fra deres a la carte menukort. ½ pris forudsætter også køb af drikkevarer til alm. pris. (Der tilbydes som udgangspunkt ikke ½ pris på aftenbuffet – dette afhænger af aktuelle tilbud eller evt. brug af deres app – se mere nedenfor).

Den alsidige cafe

Hos Cafe Dalle Valle gør de sig umage. Deres menukort indeholder alt lige fra brunch og sandwich til salater og lettere retter som tapas og nachos. De søger at være blandt de bedste inden for cafébranchen, og giver caféens gæster den absolut bedst mulige oplevelse. Hvad enten I ønsker en lækker ret fra menukortet, byens største buffet eller en intens brownie, kan man finde det hos Café Dalle Valle.

Aften Buffet

Alle ugens aftener tilbyder Dalle Valle deres Aften Buffet med over 25 forskellige retter for 129,- kr. fra kl. 16.00. - 22.00. Buffeten byder bl.a. på laksesalat, chili con carne, oksefrikadeller, lammekølle, kyllingenuggets, flæskesteg, oksecuvette, grillet kyllingefilét, masser af forskellige salater, pastaretter og meget meget mere, så det er helt sikkert at ALLE kan finde noget de kan li´. Download Café Dalle Valle app´en gratis til iOS og Android telefoner og se om der evt. er aktuelle rabatkuponer.

Bordreservation

Bordreservation til lunch hos Dalle Valle i Bruuns Galleri med 8000BlueMondaykort SKAL ske HER. Vil I booke aftensmad hos Dalle Valle i Bruuns Galleri skal det ske pr. telefon - se nummer nedenfor. Reservation er muligt alle dage og aftener, og de tager imod selskaber helt op til 100 personer. Caféen er derfor det helt oplagte sted for konfirmander der er sultne oven på en dag fuld af aktiviteter – og specielt hvis I skal med tog eller bus hjem, for det tager kun 2 minutter at gå til banegårdens perroner eller 5 minutter at gå ned til Rutebilstationen fra restauranten i Bruuns Galleri.

Café Dalle Valle
i Bruuns Galleri
M.P. Bruuns Gade 25
8000 Aarhus C

Åbent mandage kl. 10.00-22.30

Bordreservation skal ske på telefon 8620 2060

www.cafedallevalle.dk
bruuns@dallevalle.dk 

Bones Aarhus

Bones Aarhus

På Bone’s bliver I forkælet i ægte amerikanske omgivelser på jeres Blå Mandag. Få den lækreste mad tilberedt i autentisk, amerikansk ånd. Bone’s fejrer normalt Blå Mandag med et specielt tilbud til konfirmander: Tidligere har det bl.a. været Small spareribs, ½ liter sodavand og all-you-can-eat sofice for KUN 175 kroner og fri salatbar for kun 25 kroner ekstra... Siden opdateres når tilbuddet for 2020 er klar.

Der er plads til alle på Bone’s, og restauranten er det perfekte sted at tage hen, hvis I skal holde Blå Mandag i hyggelige omgivelser med mad for enhver smag. Bone’s restaurant i Aarhus ligger ved åen og tæt på Strøget, så I hurtigt kan komme til og fra butikkerne i centrum.

Reserver bord til jeres Blå Mandag på Bone’s. Restauranten tilbyder både middags- og aftensmad, så I bestemmer selv, om Bone’s skal være et pitstop midt på dagen eller afslutningen på jeres Blå Mandag. I kan få tilsendt et skema af Bone’s, hvor I kan forudbestille menuen. Men skynd jer, der er begrænsede pladser.

Bones Aarhus
Åboulevarden 20
8000 Aarhus C

86 13 27 55

Åbningstiderne på Blå Mandag er fra 11:30 til 21:30

www.bones.dk
Book bord HER.