VisitAarhus
Cobraen i Tivoli Friheden i Aarhus

Blå Mandag All Inclusive

Det er ikke et tilfælde, at tusindvis af konfirmander og forældre fra hele Jylland og Fyn hvert år besøger Aarhus på deres Blå Mandag. Byen har nemlig alt det, der skal til for, at dagen bliver noget helt særligt, og en dag konfirmanderne aldrig glemmer. 

8000BlueMonday-all-inclusivekortene sælges ikke i 2021..! Indhold på hjemmesiden gælder derfor ikke. Information om 8000BlueMonday 2022 opdateres her på hjemmesiden snarest muligt.

Med tæt på 1.000 forretninger, caféer og restauranter i midtbyen og hele Vestdanmarks forrygende forlystelsespark Tivoli Friheden meget tæt på centrum, er der garanti for shopping, vilde og sjove oplevelser i verdensklasse.

Med et 8000BlueMondaykort får konfirmanderne endnu mere ud af deres Blå Mandag i Aarhus – og fordele resten af 2021 - og forældre får også masser af fordele. Mange af dagens oplevelser er nemlig allerede inkluderet i 8000BlueMonday-kortene.

I 2021 er 8000BlueMonday Konfirmand- og Forældrekortene gældende til én af de 5 officielle Blå Mandage i Aarhus: 19. og 26. april samt 3., 10. og 17. maj.

Konfirmandkortet byder på lækker lunch, adgang til biografen CinemaxX på Blå Mandag (eller én anden mandag til og med august, endda med rabat til 4 venner eller familiemedlemmer hvis ikke det bruges på selve Blå Mandag), shuttlebus mellem byen og Tivoli Friheden (kun gældende de 5 BlueMondays), indgang og turbånd til Tivoli Frihedens forlystelser og GRATIS Sæsonkort, som giver gratis entré hele 2021 incl. eventuelle Fed Fredag-koncerter (se mere HER), rabat på Turbånd og gratis indgang til Halloween i efterårsferien, Jul i Friheden, gratis ven med på 'vennedage' og rabatter mange andre steder i Danmark. Herudover får konfirmander et rabathæfte med forrygende tilbud til mange af byens forretninger (hvilke tilbud som vil gælde offentliggøres februar 2021), en gratis app med masser af praktisk indhold og mulighed for at vinde mange flotte konfirmandpræmier på Instagram.

Forældrekortet indeholder også lunch, forældrepuslepladser flere steder i byen med gratis kaffe og aviser, transport med shuttlebusserne mellem byen og Tivoli Friheden (kun gældende de 5 BlueMondays), entré i Friheden, gratis app og mulighed for at vinde flotte forældrepræmier på Facebook.

Download, print og del en hurtig oversigt
Klik HER (opdatering på vej) og download eller print A4 informationsark om 8000BlueMonday konfirmand- og forældrekort. 

Shopping gennem Strøget i Aarhus

Aarhus City

Cafeliv i Latinerkvarteret i Aarhus

Aarhus by

Bestil 8000BlueMonday kort

HØR MERE

Kontakt da Mikael hos Aarhus City Forening på mg@aarhus-city.dk eller 2099 6869 mandag-fredag kl. 8.00-16.00.