Blå Mandag All Inclusive

Foto: Tivoli Friheden

Det er ikke et tilfælde, at tusindvis af konfirmander og forældre fra hele Jylland og Fyn hvert år besøger Aarhus på deres Blå Mandag. Byen har nemlig alt det, der skal til for, at dagen bliver noget helt særligt, og en dag konfirmanderne aldrig glemmer. 

Med tæt på 1.000 forretninger, caféer og restauranter i midtbyen og hele Vestdanmarks forrygende forlystelsespark Tivoli Friheden meget tæt på centrum, er der garanti for shopping, vilde og sjove oplevelser i verdensklasse.

Med et 8000BlueMondaykort får konfirmanderne endnu mere ud af deres Blå Mandag i Aarhus – og fordele resten af 2020 - og forældre får også masser af fordele. Mange af dagens oplevelser er nemlig allerede inkluderet i 8000BlueMonday-kortene.

I 2020 er 8000BlueMonday Konfirmand- og Forældrekortene gældende til én af de 5 officielle Blå Mandage i Aarhus: 22. juni, 17., 24. og 31. august samt 7. september (eller en hvilken som helst anden officiel åbningsdag i Tivoli Friheden til og med september - se alle åbningsdage HER).

Konfirmandkortet byder på lækker lunch, adgang til biografen CinemaxX (til og med september, endda med rabat til 4 venner eller familiemedlemmer på en mandag, hvis ikke det bruges på selve Blå Mandag), shuttlebus mellem byen og Tivoli Friheden (kun gældende de 5 BlueMondays), indgang og turbånd til Tivoli Frihedens forlystelser og GRATIS Sæsonkort, som giver gratis entré resten af 2020 incl. eventuelle Fed Fredag/Lørdag-koncerter (se mere HER), rabat på Turbånd og gratis indgang til Halloween i efterårsferien, Jul i Friheden, gratis ven med på 'vennedage' og rabatter mange andre steder i Danmark. Herudover får konfirmander et rabathæfte med forrygende tilbud til mange af byens forretninger (hvilke tilbud som vil gælde på de NYE BlueMondays og til og med september offentliggøres snarest), en gratis app med masser af praktisk indhold og mulighed for at vinde mange flotte konfirmandpræmier på Instagram.

Forældrekortet indeholder også lunch, forældrepuslepladser flere steder i byen med gratis kaffe og aviser (andre dage end de 5 officielle BlueMondays dog kun i Tivoli Friheden), transport med shuttlebusserne mellem byen og Tivoli Friheden (kun gældende de 5 BlueMondays), entré i Friheden, gratis app og mulighed for at vinde flotte forældrepræmier på Facebook.

Download, print og del en hurtig oversigt
Klik HER (opdatering på vej) og download eller print A4 informationsark om 8000BlueMonday konfirmand- og forældrekort. 

Aarhus City

Foto: Per Ryolf

Aarhus by

Foto: Photopop, VisitAarhus

Køb 8000BlueMonday kort

Læs mere om 8000BlueMonday konfirmandkort

Læs mere om 8000BlueMonday forældrekort

HØR MERE

Kontakt da Mikael hos Aarhus City Forening på mg@aarhus-city.dk eller 2099 6869