Blå Mandag All Inclusive

Foto: Tivoli Friheden

Det er ikke et tilfælde, at tusindvis af konfirmander og forældre fra hele Jylland og Fyn hvert år besøger Aarhus på deres Blå Mandag. Byen har nemlig alt det, der skal til for, at dagen bliver noget helt særligt, og en dag konfirmanderne aldrig glemmer. 

Med tæt på 1.000 forretninger, caféer og restauranter i midtbyen og hele Vestdanmarks forrygende forlystelsespark Tivoli Friheden meget tæt på centrum, er der garanti for shopping, vilde og sjove oplevelser i verdensklasse.

Med et 8000BlueMondaykort får konfirmanderne endnu mere ud af deres Blå Mandag i Aarhus – og fordele resten af 2020 - og forældre får også masser af fordele. Mange af dagens oplevelser er nemlig allerede inkluderet i 8000BlueMonday-kortene.

I 2020 er 8000BlueMonday Konfirmand- og Forældrekortene gældende til én af 5 Blå Mandage i Aarhus: 20. og 27. april samt 4., 11. og 18. maj.

Konfirmandkortet byder på lækker lunch, adgang til biografen CinemaxX (til og med august, endda med rabat til 4 venner eller familiemedlemmer, hvis ikke det bruges på Blå Mandag), shuttlebus mellem byen og Tivoli Friheden, indgang og turbånd til Tivoli Frihedens vilde forlystelser og GRATIS Sæsonkort, som giver gratis entré resten af 2020 incl. alle Fed Fredag-koncerterne, rabat på Turbånd og gratis indgang til Halloween i efterårsferien, Jul i Friheden, gratis ven med på 'vennedage' og rabatter mange andre steder i Danmark. Herudover får konfirmander et rabathæfte med forrygende tilbud til mange af byens forretninger, en gratis app med masser af spændende og praktisk indhold og mulighed for at vinde mange flotte konfirmandpræmier.

Forældrekortet indeholder også lunch, forældrepuslepladser flere steder i byen med gratis kaffe og aviser, transport med shuttlebusserne mellem byen og Tivoli Friheden, entré i Friheden, gratis app og mulighed for at vinde flotte forældrepræmier.

Download, print og del en hurtig oversigt
Klik HER og download eller print A4 informationsark om 8000BlueMonday konfirmand- og forældrekort. 

Oplev meget mere af Aarhus ...

Køb 8000BlueMonday kort

Læs mere om 8000BlueMonday konfirmandkort

Læs mere om 8000BlueMonday forældrekort

HØR MERE

Kontakt da Mikael hos Aarhus City Forening på mg@aarhus-city.dk eller 2099 6869