Gå til indhold
©  Foto:

Zleep Hotel Aarhus Skejby

Zleep Hotel Aarhus Skejby ligger tæt på Aarhus med gode transport muligheder. Hotellet er nybygget og meget moderne, men samtidig hyggelig og stemningsfuldt. 

Zleep Hotel Aarhus Skejby har 100 værelser som alle er indrettet med kvalitetsinteriør, som man kender det fra andre Zleep hoteller. Lobbybaren emmer af god stemning, og der er der rig mulighed for at nyde en kold fadøl. For de træningsinteresserede er det muligt at benytte deres fitnessrum, hvor hele kroppen kan trænes igennem.

Nem transport tæt på Aarhus centrum

Ankommer du i bil til hotellet, så kan du benytte deres gratis parkeringsplads. Desuden ligger hotellet kun 200 meter fra nærmeste letbane station, hvilket også gør det nemt for dig, der er gående, at finde vej til og fra hotellet i Skejby.

Hotellet tilbyder gode rammer for alle. Du får gratis WiFi og parkering, en kvalitetsseng, et rummeligt bad, fladskærms tv og mulighed for at nyde en varieret morgenmad i deres morgenmadsbuffet, der desuden har "Det økologiske spisemærke bronze".

Hotellet i Skejby ligger lige ved supersygehuset, og så er der også nem adgang til motorvejen.

Et bæredygtigt hotel

Zleep Hotel Aarhus Skejby lever op til de højeste krav for bæredygtige byggerier i Danmark. Hotellet er således modtager af DGNBs bæredygtighedscertificering i guld. Byggeriet lever op til en lang række krav inden for miljømæssig, økonomisk og social bæredygtighed. Ingen materialer, hverken ydre eller indre, er sundhedsskadelige, indeklimaet er sundt, og der er store, grønne arealer i nærheden. På Zleep Hotel Aarhus Skejby kan du sove godt med god samvittighed.

Se, hvad andre deler på Instagram

#zleephotels #visitaarhus #visitaarhusregionen

Share your moments with us: