Gå til indhold
©  Foto:

Zirkus Nemo

Zirkus Nemo, Danmarks eneste cirkus for voksne, kommer til Tangkrogen i Aarhus. Det berømte cirkus, med Søren Østergaard i spidsen, endnu engang byde velkommen til en aften fyldt med grin. 

Et cirkus i verdensklasse

Igen vender Zirkus Nemo tilbage med intet ringere end verdenspremieren på årets zirkusforestilling. Traditionen tro bliver der tale om et festfyrværkeri af et show, der i al sin storslåethed byder på en vidunderlig cocktail af talenter i verdensklasse, humor, musik, og alt dette i det mest hæsblæsende tempo, der er set i denne del af verden i mange, mange år.

En formidabel zirkusoplevelse

Efter at have afsluttet 20-års jubilæumssæsonen sidste år, der på alle parametre var et rekordår, har zirkusdirektør Søren Østergaard brugt de seneste måneder på at forberede den forestående forestilling, og han lover allerede nu, at han igen har fundet nogle af verdens allerdygtigste zirkusartister og hyret dem til sit etablissement.

Et show bestående af gamle kendinge og nye bekendtskaber

Rygterne siger, at zirkusdirektøren har overraskelser oppe i ærmet til den kommende sæson. Denne gang i form af både gamle kendinge og mulige nye bekendtskaber, blandt andet vil den dejlige klimakteriemakrel Marianne være på spil igen.

#zirkusnemo #aarhus #visitaarhus