©  Foto:

Xtreme Mandehørm

Xtreme Mandehørm er løbet, som henvender sig til mænd, der ikke er bange for at komme ud i naturen og lade sig udfordre af kuperet terræn og irriterende forhindringer.

Nye forhindringer

Xtreme Mandehørm foregår igen i år i området omkring Århus Firma Sport – ÅFS Centret. Alt afhængig af, hvor frisk du er, kan du hoppe i løbeskoene og vælge mellem to forskellige ruter, en på 8 eller en på 12 kilometer. Har du deltaget før, så ved du også, at Xtreme Mandehørm ikke bare er et løb på almindelig skovstier. Nej, du skal være frisk på lidt af hvert og ikke frygte at få jord og mudder på løbe-outfittet.

Danmarks største mandeløb

Det er mudder. Det er forhindringer. Det er sjov med gutterne. Det er Danmarks største mandeløb.

Til Xtreme Mandehørm prøver du kræfter med en 8 eller 12 km møgbeskidt naturrute. Det er terrænløb kun for mænd, og ruten er spækket med forhindringer, du skal forcere – og du skal igennem både vand og masser af mudder! Det er en dag, du husker – selv længe efter ømheden har fortaget sig.

Kast dig ud i mudderet alene – eller på et hold med gutterne.

Afsluttes med løbefest

Når du passerer målstregen, betyder det ikke nødvendigvis, at Xtreme Mandehørm er forbi. Løbet fortsætter i festlig forstand, og du har mulighed for at deltage. I ÅFS centret bliver dørene slået op til en festlig aften, hvor deltagerne kan skåle og snakke om dagens strabadser.

Læs mere og tilmeld dig til Xtreme Mandehørm.

Se, hvad andre deler på Instagram

#xtrememandehørm #visitaarhus #visitaarhusregion