©  Foto:

Vin & Petanque

Vin & Petanque er en kombineret vinbutik og vinbar med 3 indendørs petanquebaner. Vin & Petanque har over 300 forskellige vine fra hele verden men byder også på både øl og drinks, lavet udelukkende med spiritus fra danske producenter.

Vinbar og Tapas

Hos Vin & Petanque søger de konstant efter nye og spændende vine derfor bliver deres udvalg skiftet efter årstiden. Udvalgte vine bliver købt gennem danske samarbejdspartnere som dele passionen for at viderebringe historien fra vindebonden til kunden. 

Udover vin vil du også kunne finde Whisky, Rom, Gin, Snaps mm. De har alle det til fælles at de er dansk produceret. Der bliver lavet så meget spiritus i Danmark i en høj kvalitet og netop dette vil Vin & Petanque gerne støtte. Derudover findes der et udvalg af produkter uden alkohol.

Du kan også bestille lækre tapas anretninger, som kan nydes sammen med et glas af deres store vin udvalg.

Petanque

De har 3 petanquebaner som skaber de perfekte rammer for en hyggelig indendørs aktivitet. Udfordre dine venner og hyg dig med et godt glas vin.

Vinbutik og vin smagning

Vin & Petanque er konstant nysgerrige på vinens verden. Dette afspejles i deres sortiment og der ses en stor kærlighed til vin blandt alle deres produkter. Hver lige så nysgerrig som dem og spørg ind til sortimentet da dette kan variere. Det er også muligt at bestille en spændende vin smagning.

Se, hvad andre deler på Instagram

#vinogpetanque #visitaarhus #visitaarhusregion