©  Foto:

Vild vinterferie i Ree Park Safari

Besøg dyrenes verden i Ree Park Safari i vinterferien, hvor der er højt til himlen, masser af frisk luft og alle dage masser af oplevelser i vente udenfor og indenfor.

Ree Park Safari har åbent 11. – 26. februar med aktiviteter for hele familien, hvor I både har mulighed for at komme med bag kulisserne på staldbesøg, høre dyrepassernes sjove historier fra deres arbejde med dyrene og blive klogere på, hvordan vores egen krop fungerer, når de dissekerer et dyr.

Alle dage er der ansigtsmaling, dyrefodringer, slangefremvisning, walking safari, togtur med Amerika Expressen, og så kan I høre mere om de vinter-aktive dyr i parken, og hvordan de har tilpasset sig det danske vintervejr.

Slå løven af tønden

I stedet for at slå katten af tønden, så slår de intet mindre end løven af tønden i Ree Park Safari. Børn i alle aldre er velkommen og der krones både en Løvekonge samt en Løvedronning. Så tag dit bedste udklædningstøj på og mød på Central Station kl. 14.00. Hvis udklædningen mangler det sidste finish, så sidder de søde guider klar til at male børnene i ansigtet. Her ankommer Ludwig Løvehjerte også, som har rejst verden tynd, og som tryller eksotiske dyr op af hatten.

Lørdag den 18. og søndag den 19. februar på Central Station.

På togtur med Amerika Expressen

Kør med toget Amerika Expressen, der er klar til at tage dig med på en tur ud over den nordamerikanske prærie, hvor amerikanske bison, elge og arktiske ulve boltrer sig, og måske kigger bjørnene ud af deres vinterhi.

Udendørs hygge ved bålet

Rundt om i parken er der tændt op i bålene ved Deadwood og på terrassen på Streetfood. Her kan I hygge jer med bålpakker med snobrødsdej, ketchup, skumfiduser, mariekiks og snobrødspind.

Walking Safari med dyrepasseren

Selvom Ree Park huser mange eksotiske dyr, har flere arter tilpasset sig de kolde temperaturer i vintermånederne. Bl.a. geparderne, som udvikler tykkere underpels om vinteren og de arktiske ulve, som stortrives i vinterkulden med deres tykke pels. Hør om dyrenes tilpasning til vinteren på en Walking Safari. Tag på en Walking safari og vær med til at bestemme, hvilke dyr I skal se nærmere på, og hvilken rute I skal gå gennem parken.

Overnatning winter edition

Der er stadig åbent for overnatning winter edition, hvor det både er muligt at overnatte i de specialdesignede Night Explorer cabins og Camel Camp hytterne. Der er varme på i de små hytter og programmet er tilpasset til sæsonen. Når natten falder på, er der lunt og godt i de små ’huler’, og nattens lyde bliver sjældent mere eksotiske end når ulvene hyler, løverne brøler og gibbonaberne starter dagen med sang.

Se hele programmet for vinterferien samt overnatning i Ree Park.

Se, hvad andre deler på Instagram

#reeparksafari #visitdjursland #visitaarhusregion