©  Foto:

Verdensballetten på Sostrup Slot

Verdensballetten er en særlig oplevelse, der trækker mere end tusinde gæster til hvert år – blandt andet fra kongehuset. I mere end 10 år har det hver sommer været muligt at opleve en balletforestilling i verdensklasse under den åbne sommerhimmel på Djursland.

Til sommer optræder Verdensballetten igen foran smukke Sostrup Slot. En fortryllende oplevelser under åbne sommerhimmel, hvor svalerne ofte danser lystigt i takt med forestillingen på aftenhimlen.

Balletdansere fra nogle af verdens dygtigste balletkompagnier, internationale anerkendte operasangere og klassike musikere byder på fantastisk optræden. Programmet indeholder uddrag af klassiske balletter som Tornerose, Giselle og Manon, men også nykoreograferede stykker skabt specielt til Verdensballetten.

Mad & Ballet på Sostrup Slot

Du kan krydre oplevelsen med en af Sostrup Slots' delikate picnickurve fyldt med lokale råvarer og tilhørende vin, som du kan nyde i parken før forestillingen. Kurven kan bestilles til én eller flere personer.

Hvis du ønsker det, serverer Sostrup Slot en udsøgt 4-retters menu i de historiske jagtstuer og saloner på slottet samt du kan bestille en frokost anretning i jagtstuerne på slottet. Køb det her.

Husk at booke en overnatning, hvis du gerne vil blive natten over. 

Se, hvad andre deler på Instagram

#verdensballetten #visitdjursland #visitaarhusregion