©  Foto:

Verdensballetten på Sostrup Slot

Verdensballetten er en særlig oplevelse, der trækker mere end tusinde gæster til hvert år – blandt andet fra kongehuset. I mere end 10 år har det hver sommer været muligt at opleve en balletforestilling i verdensklasse under den åbne sommerhimmel på Djursland.

Til sommer optræder Verdensballetten igen foran smukke Sostrup Slot. En fortryllende oplevelser under åbne sommerhimmel, hvor svalerne ofte danser lystigt i takt med forestillingen på aftenhimlen.

Balletdansere fra nogle af verdens dygtigste balletkompagnier, danske operasangere og internationale musikere byder på nye overraskelser i programmet som uddrag fra mere velkendte stykker – alle med afsæt i både det klassiske og det moderne repertoire.

Mad & Ballet på Sostrup Slot

Du kan krydre oplevelsen med en af Sostrup Slots' delikate picnickurve fyldt med lokale råvarer og tilhørende vin, som du kan nyde i parken før forestillingen. Kurven kan bestilles til én eller flere personer.

Hvis du ønsker det, serverer Sostrup Slot en udsøgt 4-retters menu i de historiske jagtstuer og saloner på slottet. Husk at booke en overnatning, hvis du gerne vil blive natten over. 

Se, hvad andre deler på Instagram

#verdensballetten #visitdjursland #visitaarhusregion