©  Foto:

Vammen Camping

Vammen Camping er en hyggelig musik-campingplads midt i naturbeskyttet uspoleret natur med udsigt ud over Tjele Langsø og en omkringliggende skov. Her er gode bademuligheder i badesøen Tjele Langsø, hvor også en tømmerflåde inviteter til sjov og leg.

Campingplads med bålstemning og live musik

Hver aften bliver der tændt bål på det åbne ildsted i den rustikke opholdsstue, hvor du kan sidde og slappe af med udsigt over søen. I pejsestuen kan du lytte til live musik eller selv spille med på et af de mange instrumenter, der står til rådighed. Klaver, bas, guitar, trommer - du vælger selv. Eller tag gerne eget instrument med.

Aktiviteter og natur

Vammen Camping ligger i fredet område anlagt på sydvendte terrasser og med smuk udsigt over og direkte ned til den 9 km lange Tjele Langsø. Hver morgen kan du nyde hjemmebagte økologiske rundstykker, og der vil løbende være forskellige aktiviteter for hele familien, både for voksne og for børn. Se mere på vores hjemmeside.

Vammen Campingplads har alt, hvad du har brug for til et behageligt ophold

Der er moderne sanitære faciliteter, køkken, vaskeri, legeplads, grillplads og kiosk. Du kan leje en hytte, et telt eller en campingvogn, eller du kan medbringe dit eget udstyr. Der er også mulighed for at leje kanoer, cykler eller fiskeudstyr.

Book din plads i dag

Vil du være en del af det unikke fællesskab på Vammen Campingplads? Så skynd dig at booke din plads i dag på www.vammencamping.dk.

Se, hvad andre deler på Instagram

#vammencamping #visitviborg #visitaarhusregion