Grøn oplevelse
©  Foto:

Værket, konference & mødested

Værket er det kulturelle kraftcenter i Randers og Kronjylland med unikke, professionelle og eksklusive rammer for møder, konferencer og firmafester til godt 1000 gæster og 300 arrangementer om året.

Byens musik- og teaterhus emmer af kultur og charme i det restaurerede historiske bygningskompleks, som husede Randers Elværk i perioden 1906 – 1982, og det smukke Ridehus, oprindeligt dragonkaserne fra 1887.

Store og små skræddersyede arrangementer

Værket tilbyder små og store skræddersyede arrangementer, som altid bliver planlagt i tæt samarbejde med Værkets eventkoordinator, Kristine Boe Seeberg. Alle sale og scener er unikke og kan tilpasses alt efter jeres behov, så I altid får de bedste forudsætninger for effektive og inspirerende møder.

Erfarne teknikere og alt i AV-udstyr

Værkets erfarne teknikere varetager al sceneopbygning, lys, lyd og afvikling, så I kan koncentrere jer om fagligt udbytte og det gode værtskab.

Værkets AV-pakke sikrer jer det rette udstyr til at afvikle møder på mest professionel vis. Den inkluderer altid: standardprojektor og –lærred, afviklings-pc, monitor, højtalere, headset-mikrofon, håndholdt mikrofon, 50/50-Mbit Wifi samt blokke og penne.

Overnatning og underholdning

Har I brug for overnatning, har Værket et tæt samarbejde med byens hoteller og sørger for at forhandle de bedste værelsespriser til jer.

Med Værkets særlige ekspertise i kulturelle oplevelser bliver erhvervsarrangementer til noget helt særligt i kombination med fx. koncert, ballet, teater, dans, film, opera, foredrag og meget mere.

Se, hvad andre deler på Instagram

#værket #visitranders #visitaarhusregion