Gå til indhold
©  Foto:

UNITED CHANGE VEJFEST ved Teatret Svalegangen

Rosenkrantzgade foran Teatret Svalegangen er scenen, når de i 2022 inviterer til kæmpe vejfest som opvarmning til UNITED CHANGE – en kæmpe interaktiv forestilling om FN’s verdensmål. 

Under Aarhus Festuge kan du være med til en kæmpe vejfest foran Teatret Svalegangen, hvor du kan opleve talks, koncerter, banko, DJ's, debatter og meget mere. 

Det er gratis at deltage, og du kan se programmet her.

Et globalt fællesareal

Teatret Svalegangens ambition med UNITED CHANGE er at skabe et globalt fællesareal, et kæmpe event, der udforsker, hvordan udvalgte verdensmål kan blive til engagerende scenekunst.

Det handler om at se nye muligheder i kunsten. At kunst rent faktisk indeholder en kapital af viden, erfaring, innovativ kraft, visioner og fantasi, som kan føre til handling i kampen for vores fælles klode.

En kalejdoskopisk vandreforestilling

Visionen med UNITED CHANGE er at skabe en kalejdoskopisk vandreforestilling over en treårig periode sammen med nogle af Danmarks bedste kunstnere. Rejsen begyndte i 2021, fortsætter i 2022 - og det hele kulminerer i et kæmpe interaktivt event i 2023, der vil tale til dine sanser og din lyst til at være med.

#teatretsvalegangen #visitaarhus #visitaarhusregionen 

Share your moments with us: