©  Foto:

United Change under Aarhus Festuge

Til United Change under Aarhus Festuge kan du gratis opleve unikke kunstværker, der bringer FN’s verdensmål i spil i det aarhusianske byrum.

Fra den 24. august til den 9. september kan du opleve dansk og international scenekunst, billedkunst, musik, animation og performances over hele Aarhus.

Under United Change kan du fx opleve en kunstnerisk kærlighedserklæring til havet, modens vej fra Bangladesh til Milano via virtual reality, undervandskoncerter med undervandsorkestret Between Music, kokassebanko med vilde klimapræmier og lydværket OCEAN.

Alle arrangementer i byrummet er gratis. Enkelte indendørsarrangementer kræver billet - se mere i programmet.

Kunsten som omdrejningspunkt

United Change er søsat af Teatret Svalegangen, som ønsker at skabe et tydeligt og positivt fodaftryk på rejsen mod en mere bæredygtig udvikling.

Kunsten benyttes som omdrejningspunktet til at motivere til at ændre adfærd og efterleve FN’s verdensmål for en bæredygtig udvikling. I praksis handler United Change, navnet tro, om at skabe fællesskaber og nye fortællinger, der kan være med til at forandre fremtiden.

En kalejdoskopisk vandreforestilling

Visionen med United Change har været at skabe en kalejdoskopisk vandreforestilling over en treårig periode sammen med nogle af Danmarks bedste kunstnere. Rejsen begyndte i 2021, fortsatte i 2022 - og det hele kulminerer i år i dette kæmpe event, der taler til dine sanser og din lyst til at være med.

Se, hvad andre deler på Instagram

#unitedchange #visitaarhus #visitaarhusregion