©  Foto:

Underværket - konference & mødested

Hos Underværket i Randers finder du oplagte lokaler til afholdelse af møder og konferencer. Lokalerne er i et urbant set-up og tilbyder stor fleksibilitet og mange opstillingsmuligheder.

Underværket hjælper dig gennem afviklingen af arrangementet og står til rådighed i forbindelse med spørgsmål. Hvis I har brug for en tekniker til jeres arrangement, stiller de det til rådighed.

Underværket har mere en 20 års erfaring med afholdelse af møder, konferencer, kurser osv. I er derfor i trygge og kompetente hænder, hvis I vælger Underværket som jeres næste lokation.

Lokal forplejning

Ønsker du at modtage forplejning i forbindelse med dit arrangement, så samarbejder Underværket med en række lokale samarbejdspartnere, som kan sørge for, at I modtager velsmagnede og lækkert mad lavet på friske råvarer. Husets primære samarbejdspartnere er Café Gaya Papaya, Café Jens Otto, Café Kærligheden og kantinen på Via University College Campus Randers.

Underværket med de gode pauser

Har I brug for en god pause i løbet af dagen, kan I få en rundvisning i Underværket, hvor I bl.a. kan høre om det seneste projekt ’Bi-Underværker’ med by-bier på taget. Eller måske er det en pause i det fri inden eftermiddagskaffen? Bare inden for 400 hundrede meter findes Tøjhushaveparken, Randers Fjord og Havn og selvfølgelig Randers Midtby med en charmerende middelalder-bykerne. Underværket tilbyder et kort med ruter, der passer til en god pause eller fx en walk n’ talk.

Se mere om de forskellige lokaler her.

Se, hvad andre deler på Instagram

#underværket #visitranders #visitaarhusregion