©  Foto:

Tour de Gudenå

I september afvikler Dansk Kano og Kajakforbund endnu engang kajakløbet Tour de Gudenå. Prøv kræfter med turen på Danmarks længste å og oplev den smukke Gudenå. 

Er du klar på en udfordring til vands? Tour de Gudenå er et kajakløb for øvede kajakroere der strækker sig fra Silkeborg til Randers og som er kendt for dets barske natur. Løbet er delt op i tre distancer, så der er en udfordring til roere af forskellige niveauer. 

23, 42 eller 70 km på Gudenåen

De tre distancer på Tour de Gudenå er henholdsvis 23, 42 og 70 km. På alle tre ture vil du have mulighed for at tage en pause og modtage lidt forplejning før du igen begiver dig videre ad åen mod målstregen i Randers. De to længste distancer byder på en enkelt overbæring ved Tangeværket. Her skal kajakken bæres ca. 200 meter.

Alle deltagere har 10 timer til at gennemføre løbet.

Afslutning i hjertet af Randers

Turen slutter ved Justesens Plæne i midten af Randers, hvor Gudenåen bliver til Randers Fjord. Der er gode parkeringsmuligheder tæt ved plænen så familie og venner har mulighed for at tage imod dig ved mållinjen. Du modtager også en medalje for din deltagelse i løbet, så du altid kan mindes dagens strabadser og din præstation på Gudenåen. 

Læs mere om Tour de Gudenå her.

Se, hvad andre deler på Instagram

#tourdegudenå #visitsilkeborg #visitranders