©  Foto:

Timm Vladimirs Køkken

Er du til nyt nordisk eller til bøf og bajere? Til tapas eller american diner? I Timm Vladimirs Køkken bliver der lavet mad med højt humør og med vin i glasset. Her kan du lære at lave lækker mad med lige dele kærlighed og køkkenteknisk forståelse.

Møde og madkursus

Hvorfor ikke prøve noget nyt? Hold dit næste møde, konference, workshop, temadag eller lign., hvor du sammen med dine gæster sætter fokus på mad, oplevelse og helt ny samarbejdemåder.

Du slipper for det kedelige

Når du kommer er der allerede vejet mel og skrællet kartofler. Det du skal koncentrere dig om er at hakke, snitte, stege, smage til og alt det andet sjove ved madlavning. Målet er, at du tager hjem fra Timm Vladimirs Køkken fuld af inspiration og nye idéer til dit eget spisebord. 

Underviserne består af kokke, madskribenter, bloggere og andre passionerede madentusiaster. Hos Timm Vladimirs køkkenet vægtes den imødekommende formidling nemlig lige så højt som den køkkenfaglige professionalisme.

Madkursus med plads til alle

Alle kan være med. Der er ingen konkurrence i Timm Vladimirs Køkken, og det handler ikke om at være bedst. Det gælder om at få både køkkenerfaring og en fed oplevelse. 

Se, hvad andre deler på Instagram

#timmvladimir #visitaarhus #visitaarhusregion