©  Foto:

TEXAS Collective - Unikke varer til den kræsne forbruger

Træd ind i butikken TEXAS Collective midt i Silkeborg og oplev en verden med specialvarer for den kræsne forbruger. Dedikeret til kvalitet og historie, her finder du varer, der skiller sig ud fra mode og fast fashion.

Mød Jakob og Alex

I butikken møder du Jakob og Alex, to kreative sjæle, der brænder for det, de laver. Her finder du finurlige varer og serviceprodukter målrettet dig, der elsker en anderledes stil og unikke fund.

Håndplukket tøj af høj kvalitet

Hos TEXAS Collective finder du et bredt sortiment af håndplukket tøj, der giver butikken en helt særlig atmosfære. De kører aldrig med udsalg, og deres udsøgte styles går aldrig af mode.

What you see, is what you get!

Næsten alle varer i butikken er til salg, inklusive de egenproducerede plakater og billeder, der er en del af udstillingen i butikken. De skæve og unikke rekvisitter er også tilgængelige, så du kan tage en del af butikken med hjem.

Tryk og tatovering

Du kan også få tryk på din t-shirt eller en tatovering i det tilstødende lokale. TEXAS Collective tilbyder både midlertidige og permanente designs.

Events og koncerter

Flere gange om året kan du deltage i forskellige arrangementer og koncerter inden for roots-kategorien - så hører du til den lidt kræsne forbruger, er TEXAS Collective en butik, der virkelig giver dig en på opleveren.

TEXAS Collective har valgt ikke at have en hjemmeside. Du kan finde dem på Facebook, hvor de også proklamerer de forskellige aktiviteter, de arrangerer.

Se, hvad andre deler på Instagram

#texascollective #visitsilkeborg #visitaarhusregion