Gå til indhold
©  Foto:

Teltplads og shelter ved De Små Fisk

Kommunal teltplads på naturområde direkte ned til Brassø (adgang fra vand). Pladsen ligger syd for vejen fra Silkeborg til Sejs, umiddelbart inden Sejs, ca. 3 km fra Silkeborg. Der er mulighed for at overnatte primitivt på De Små Fisk – i telt på teltpladsen eller i sheltere.

De to sheltere tættest på Brassø er forbeholdt kano og kajakroere. De fire sheltere længst væk fra Brassø kan også benyttes af publikum på Himmelbjergruten. Der må overnattes en enkelt nat. Det er pt. ikke muligt at booke teltplads eller shelter, men er efter først til mølle princippet. 

Shelter tættest på toiletbygning er indrettet med bl.a. personlift, udtræksleje og traverslift. Enkeltpersoner eller grupper af personer med bevægelseshandicap har fortrinsret til denne shelter. Andre brugere bedes tage hensyn hertil, så de øvrige sheltere tages i brug først.

Overnatning i autocampere og campingvogne er forbudt. 

Adgang til toilet og drikkevand i perioden 1. april til 15. oktober.

Kiosk åben i sommerperioden (godt vejr). Bålplads, borde og bænke, affaldsstativer, parkering, informationstavler, indhegnet soppeareal (se generelle baderegler nedenfor), redningspost. Brug kun åben ild på de anviste bålpladser. Kom dit affald i affaldsstativerne. Pas på stedet, så alle kan få en god oplevelse.

Læs mere om pladsen på Udinaturen.dk

 

#visitskanderborg #visitaarhusregionen

Share your moments with us: