©  Foto:

Teatret Bora Bora

Bora Bora er et internationalt center og teater for dans, der ligger i hjertet af Aarhus ved siden af Aarhus Rådhus. Her kan du se og opleve dans, visuelt teater og performance fra hele verden. Det er derfor et af de få steder i Aarhus, hvor et internationalt publikum kan opleve samtidsdans og scenekunst uden sprogbarrierer.

Internationalt anerkendt teater

BoraBora er et internationalt anerkendte teater, der præsenterer unikke og relevante oplevelser for dig, der søger det uventede. Forestillingerne på Bora Bora er bevægende, sjove og seriøse. De udforsker de nyeste tendenser inden for dans og visuelt teater, skubber til grænserne, er koreografisk innovative og beriger, udfordrer og inspirerer publikum.

De kunstnere, du kan opleve på Bora Bora efterlader et varigt indtryk og sende dig med garanti hjem med stof til eftertanke. Alt sammen i en uformel atmosfære, som også omfatter baren og natklubben HeadQuarters med DJ's og levende musik.

Internationale Festivaler

Festivaler er en vigtig del af Bora Boras DNA, og hvert år er en eller flere festivaler en del af det ambitiøse program: Fra kurateringen af verdenskendte dansekompagnier på Move Your Mind Festival over den provokerende queer-kunst på Genderhouse Festival til den populære Dans Baby Dans Festival fuld af interaktive oplevelser for babyer og småbørn.

Bora Bora er et åbent hus for alle kroppe, og de mange kunstformer gør en forskel i menneskers liv. Stedet er et anerkendende mødested for både kunstens og verdens mangfoldighed.

Internationalt Produktionshus

Bora Bora er også et internationalt produktionshus, hvor der er skabt de bedste arbejdsbetingelser for kunstnere og koreografer fra ind- og udland gennem kunstnerophold, internationale partnerskaber og et hjemsted for lokale dansekompagnier.

Se, hvad andre deler på Instagram

#boraboradans #visitaarhus #visitaarhusregion