©  Foto:

Teater Refleksion

Teater Refleksion er et nysgerrigt og ambitiøst dukke- og animationsteater, der skaber nærværende og aktuelle fortællinger i både børne- og voksenhøjde. Her møder du essentielle og jordnære temaer fra hverdagen, hvor der samtidigt er plads til overraskelser. 

Teater af høj kvalitet

Teater Refleksion stræber efter at levere teater af højeste kvalitet – både hvad angår indhold og udtryk. Teatrets særkende er brugen af dukker og animationer på scenen, hvor dukken står som centralt objekt og medie.

Det er mere end 20 år siden, Teater Refleksion lavede sin første forestilling. Siden har det prisvindende teater turneret verden rundt med sine dukke- og animationsteaterforestillinger. Teater Refleksion har siden foråret 2010 haft til huse i Frederiksgade 72b, 1., hvor teatret råder over to scener og en stor, lys og indbydende foyer.

Eksistentielle temaer

Ofte er det eksistentielle temaer der tages op i en atmosfære af ro, koncentration og nærvær, som giver både børn og voksne rum til fordybelse.

Formålet er at inspirere, udfordre og opmuntre publikum til at tage de udfordringer op, som opstår i en til tider kompliceret og uoverskuelig verden – og at agere kompetent og meningsfuldt herpå. Det gøres ved at tale til både sanser og intellekt og fordrer et åbent og nysgerrigt sind, der er indstillet på indlevelse og opsat på oplevelse – netop, som man ser det hos børn.

Se, hvad andre deler på Instagram

#teaterrefleksion #visitaarhus #visitaarhusregion