©  Foto:

Teater Katapult

Teater Katapult er teater med aktuelt indhold. Du finder det progressive og prisbelønnede lille teater på Godsbanen, Skovgaardsgade, i hjertet af Aarhus. Teatret præsenterer dansk og internationalt teater/show

Katapult præsenterer et ungt og voksent publikum for nærværende og underholdende forestillinger – altid med aktuelt indhold til eftertanke. Det ikke helt almindelige teater består af tre dele med mange facetter.

Teater

Teateret er kendt for sin til tider kontroversielle, men altid vedkommende og underholdende samtidsdramatik. Katapult vil både underholde og slå teatergængerens "autopilot" fra. Så man som publikum bliver inspireret til at finde sit eget ståsted i livet og verden. På scenen kan man opleve såvel egne professionelle teaterforestillinger som håndplukkede danske og internationale forestillinger og shows, comedy plus de allerbedste talenter fra Danmark. Katapult har også succes internationalt med teatrets forestillinger.

AudioMove

AudioMove er Katapults højtpræmierede og meget roste digitale og interaktive lyddrama, hvor du med din mobiltelefon og høretelefoner får en udvidet dramatisk oplevelse, mens du vandrer. Audiomove bygger bro mellem fantasi og virkelighed, og formidler turiststeder, byer og natur gennem lydoplevelse. Du bliver hovedpersonen i et ”real-time skuespil”, der udfolder sig i dine ører og i dine omgivelser. Lige nu kan du opleve det på Fanø, i Esbjerg, ved Vadehavscentret og i Oddesund Nord ved Struer.

Læs mere her.

Ny dramatik og StorySlam

I mange år har et af Teater Katapults vigtigste bidrag til det danske kulturliv været udvikling og iscenesættelse af den nye danske samtidsdramatik. Katapult har tiltrukket mange af de kreative og talentfulde kræfter, der findes inden for ny dramatik og fungerer som bindeled mellem dramatikeren og den professionelle scene. Mange, nu professionelle, dramatikere har udviklet sig på Katapult.

Historier kommer også fra den mundtlige fortælletradition og du kan hele året igennem opleve StorySlam, som er Katapults uofficielle Danmarksmesterskab i borgerfortællinger - kom og stem på din favorit!

Få stof til eftertanke og slå autopiloten fra. Det gør teatret.

Se, hvad andre deler på Instagram

#teaterkatapult #visitaarhus #visitaarhusregion