©  Foto:

SPOT Festival

SPOT er en international anerkendt festival i Aarhus, hvor du kan lytte til de nyeste tendenser inden for dansk og nordisk musik. 2024-udgaven bliver 29. gang SPOT Festival folder sig ud i Aarhus, og den præcise dato er 3.-4. maj.

Som altid er programmet en sammensætning af de bedste, nye og inspirerende danske og nordiske artister, som giver et indblik i musikkens nuværende og kommende tendenser.

Tilbagevendende festival

SPOT har siden 1994 været en tilbagevendende festival, der i foråret spreder ny musik over hele Aarhus by. Festivalen har alle årene været en affyringsrampe for danske og nordiske artister, der ønsker at erobre både de danske og internationale scener. Det er et mangfoldigt, musikalsk oplevelsesrum, hvor folk fra branchen blander sig med publikum i jagten på at opleve nye trends og talenter fra musikkens mange vækstlag.

Formålet med SPOT har siden begyndelsen været at skabe og udvikle en formidlingsplatform for dansk og nordisk musik, og line-up'et omfatter debutanter såvel som mere etablerede kunstnere, der er af interesse for enten nationale eller internationale musikformidlere, branche- og kulturfolk, medier, samt, selvfølgelig den nye musiks årvågne og nysgerrige publikum. Musikkens diversitet og potentiale foldes ud for fuld damp, når SPOT endnu engang indtager Aarhus til maj.

Programmet for SPOT 2023 offentliggøres løbende på www.spotfestival.dk

SPOT afholder over 200 koncerter og events i løbet af festivalen, og foruden hundredevis af optrædener fra de mest spændende upcoming-bands og artister inkluderer festivalen også film, oplæg og meget mere.

Hvor foregår SPOT?

Festivalen finder sted rundt omkring i Aarhus og på mange af byens spillesteder og kulturinstitutioner - heriblandt Musikhuset Aarhus, GodsbanenDOKK1 samt på en række udendørsscener.

Læs mere under FAQ

Se, hvad andre deler på Instagram

#spotfestival #visitaarhus #visitaarhusregion