Gå til indhold
©  Foto:

SPOR Festival

SPOR er en festival, som siden 2005 har arbejdet ambitiøst med at aktualisere og udbrede den nyeste lyd- og tonekunst, nationalt som internationalt.

En festival for ny musik og tonekunst

SPOR Festivals hjerte banker varmt for al den fantastiske ny musik og lydkunst, der skabes for at udfordre og møde publikum, forskønne, ændre eller vise andre veje. Festivalen har to grundSPOR: Et etableret, internationalt ”SPOR”, som præsenterer komponister/værker/musikere, der endnu ikke har været opført i DK. Og et mere risikobetonet ”SPOR” med bestillinger af unge talenter, som de gør en dyd ud af at etablere en producerende platform for.

Der er meget få (hvis nogen!) sikre valg i SPORs programlægning. Det giver sommerfugle i maven og en masse benarbejde, men også - år efter år - masser af bevis for, at genren trives og er i en rivende udvikling.

Gæstekurator

SPOR samarbejder hvert år med en ny gæstekurator eller et kuratorfællesskab, udvalgt af festivalens ledelse. Ved at samarbejde med gæstekuratorer hvert år fornyer festivalen sig hele tiden og sikrer, at hver ny festival får sit eget unikke særpræg. SPOR er den eneste festival for nutidig lyd- og tonekunst i Europa med dette koncept.

Se hele programmet her.

Se, hvad andre deler på Instagram

#sporfestival #visitaarhus #aarhusregion

Share your moments with us: