Gå til indhold
©  Foto:

Skandinavisk Dyrepark, venue

Leder I efter et sted at holde jeres næste firma- eller personalearrangement? Skandinavisk Dyrepark er et oplagt valg, hvis I vil prøve noget utraditionelt og prioriterer dyrevelfærd højt!

Giv jeres besøg endnu mere indhold!  

Skandinavisk Dyrepark tilbyder arrangementer for de morgenfriske, for de videbegærlige og for natur- og dyreelskere. Prøv deres hyggelige og spændende aftenarrangementer eller én af overnatningsmulighederne i parken. 

Specialarrangementer, mødefaciliteter og gruppeudflugter

Skandinavisk Dyrepark, Djursland er Danmarks mest naturlige dyrepark med dyr fra hele Norden.

Lad den hyggelige og nordiske Café Bjælkehuset danne rammen om dit arrangement. Hold konfirmationen, den runde dag, børnefødselsdagen eller firmaudflugten i naturlige og smukke omgivelser. Der tilbydes lækre retter inspireret af ”det vilde køkken” og velkendt mad med et twist.

Nyd en saftig dansk bøf, vildtfrikadeller eller møre hjortesteaks med lækkert tilbehør – leje af lokale og opdækning er altid inkluderet i prisen.

Ring og hør mere om muligheden for afholdelse af selskaber eller gruppearrangementer i Café Bjælkehuset, i Lavvuen eller i Mammutcenteret, hvor I er omgivet af skind, kranier, gevirer og et helt ægte mammutskelet.

Se menuer og tilbud på www.skandinaviskdyrepark.dk

Book en guide til en morgenrundvisning 

Om morgenen er der en helt særlig stemning i dyreparken, som I har mulighed for at opleve sammen med én af deres dyreguider.

I mødes kl. 9:00 ved hovedindgangen, hvor jeres guide venter på jer. Efter velkomst til parken, starter jeres morgentur, hvor I skal rundt og sige godmorgen til dyrene. Turen tager cirka 2 timer, hvorefter resten af jeres besøg foregår på egen hånd. Hvis I ikke bliver hele dagen, og derfor går glip af én eller flere af fodringerne, kan der indlægges en fodring på turen rundt.