©  Foto:

Skandinavisk Dyrepark, venue

Leder I efter et sted at holde jeres næste firma- eller personalearrangement? Skandinavisk Dyrepark er et oplagt valg, hvis I vil prøve noget utraditionelt og prioriterer dyrevelfærd højt!

Giv jeres besøg endnu mere indhold

Skandinavisk Dyrepark tilbyder arrangementer for de morgenfriske, for de videbegærlige og for natur- og dyreelskere. Prøv deres hyggelige og spændende aftenarrangementer eller én af overnatningsmulighederne i parken. 

Specialarrangementer, mødefaciliteter og gruppeudflugter

Skandinavisk Dyrepark på Djursland er Danmarks mest naturlige dyrepark med dyr fra hele Norden.

Lad den hyggelige og nordiske Café Bjælkehuset danne rammen om dit arrangement. Hold mødet eller firmaudflugten i naturlige og smukke omgivelser. Der tilbydes lækre retter inspireret af ”det vilde køkken” og velkendt mad med et twist.

Nyd en saftig dansk bøf, vildtfrikadeller eller møre hjortesteaks med lækkert tilbehør – leje af lokale og opdækning er altid inkluderet i prisen.

Ring og hør mere om muligheden for afholdelse af selskaber eller gruppearrangementer i Café Bjælkehuset, i Lavvuen eller i Mammutcenteret, hvor I er omgivet af skind, kranier, gevirer og et helt ægte mammutskelet.

Se menuer og tilbud på www.skandinaviskdyrepark.dk

Book en guide

I har også mulighed for at opleve parken sammen med én af deres dyreguider. Tag på morgenvandring, aftenudflugt eller fokusér på ulvene. Det er også muligt at overnatte i parken i shelters eller i det flotte sametelt.

Se, hvad andre deler på Instagram

#skandinaviskdyrepark #visitdjursland #visitaarhusregion