©  Foto:

Silkeborg Bibliotek

Silkeborg Bibliotek er et vigtigt samlingspunkt og en af de største kulturinstitutioner i Silkeborg. Her kan du opleve en bred vifte af inspiration, fascination, overraskelser samt mulighed for indsigt og perspektiv.

Biblioteket er dit – også som turist!

Silkeborg Bibliotek ligger centralt i byen i gåafstand til butikker og café-liv. På biblioteket har du mulighed for at holde en pause uden at skulle have penge op af lommen.

Du kan hurtigt og nemt koble dig på det trådløse internet. Hvis du ikke har din egen computer med, findes der stationære computere, du frit kan benytte.

Du kan også slappe af i de bløde møbler, købe en kaffe og læse i et magasin. Vi har en bred vifte af aviser, bøger og magasiner.
Medbragt mad må gerne nydes på biblioteket.

Verdenskunst af Asger Jorn

Asger Jorn har skænket 3 store malerier til Silkeborg Bibliotek, herunder det berømte “Livshjul” fra 1953. Malerierne er placeret centralt i biblioteket til glæde for alle.

Biblioteket åbner verden – også for børnene

I børnebiblioteket er der plads til sjov, leg og læring - såvel som tid til fordybelse. Børneområdet er indrettet med tre små hurlumhejhuse med skæve vinkler og skjulte oplevelser i børnehøjde. I børnebiblioteket er der et stort akvarium, og som bibliotek i Danmarks Outdoor Hovedstad naturligvis også et Outdoorbibliotek, der hjælper børnefamilier med at gøre det endnu nemmere og sjovere at komme ud i den smukke natur, som omgiver os.

I kan frit benytte husets legetøj, klæd-ud-tøj, tegnebord – og i makerspace-området kan hele familien mødes om et spil eller en aktivitet.

Biblioteket er dit, så længe du har lyst.

Læs mere om åbningstider, arrangementer, mv. på silkeborgbib.dk

Se, hvad andre deler på Instagram

#silkeborgbibliotek #visitsilkeborg #visitaarhusregion