Gå til indhold
©  Foto:

Settwell Relocation

Det har længe været kendt, at udlicitering af Relocation Service til en professionel udbyder kan have stor betydning på bundlinjen for de fleste firmaer.

20 års erfaring 

Settwell Relocation har 20 års erfaring i at understøtte HR afdelinger, og skræddersyr pakker til dine behov. Setwell Relocationn var det første firma i Danmark, der kunne tilbyde professionel relocation assistance til internationale virksomheder, og firmaet har kontorer i København, Aarhus og Esbjerg.

Professionel og personlig service

 Settwell Relocation tilbyder alt indenfor relocation, lige fra kultur træning til den praktiske flytning. Som kunde kan man forvente en professionel og personlig service, der gør det muligt for både medarbejdere og HR afdelinger at fokusere på andet. Settwell Relocation tror på, at den bedste relocation opnås ved et tæt samarbejde med alle de involverede parter.
 
Settwell Relocation kan tilbyde mange forskellige relocation services og kan skræddersy løsninger, der kan tilpasses enhver virksomhed. Kontakt Settwell Relocation for yderlig information.

Share your moments with us: