©  Foto:

Servicesteder: gratis luftpumpestationer, cykelværksteder, bikepits og ladestation

Har du din egen cykel med til Silkeborg Søhøjlandet kan du snildt få smurt kæden eller pumpet dækkene, mens du er på besøg. Her finder du en oversigt over gratis luftpumpestationer og cykelværksteder. 

 

Har du egen cykel eller mountainbike med til Silkeborg Søhøjlandet, så der er rig mulighed for at få smurt kæden og få pumpet luft i dækkene, mens du er på besøg. Vi har samlet en oversigt over alle de gratis steder, der er i byen, som du kan benytte dig af.

Oversigt over gratis luftpumpestationer og cykelværksteder: 

  • Midt i Silkeborg bycentrum - lige til venstre for det gamle rådhus ved pølsevognen - står en gratis luftpumpe, som alle er velkommen til at bruge. 
  • Cirkel K, Frederiksberggade 30, har en cykelpleje-plads med mulighed for at pumpe og vaske cykel. Tankstationen udlejer også en cykelpleje-kasse med olie, dækjern, unbrakonøgle m.m, hvis der er behov for det.
  • Tæt ved Nordskoven og Vesterskoven kan du hos Vejlsøhus i deres lækre Bikepit fikse eventuelle små skavanker, der kan være kommet efter en tur i skoven, vaske cyklen inden den skal bag på bilen igen samt pumpe luft i dækkene.
  • Fri BikeShop Silkeborg, Borgergade 83, har en luftpumpe udenfor, der er tilgængelig for alle på alle døgnets timer.

  • Under Søjlehuset i Østergade 1 kan du lade din el-cykel op ved en ladestaion fra kl. 8-20 hver dag. Du skal selv medbringe opladerledning.

Se, hvad andre deler på Instagram

#visitsilkeborg #visitaarhusregion