Grøn oplevelse
©  Foto:

Scandic Hotel Silkeborg, møder og konferencer

Hold møde på Scandic Silkeborg og oplev deres unikke mødeoplevlese, som matcher dine ønsker både for lokation og unikke rammer. Scandic Silkeborg kan rumme møder og konference på helt op til 300 deltagere fordelt rundt i de 6 store plenumrum og ni grupperum.

Alle rum er lyse og rummelige og udstyret med moderne AV-udstyr bestående af projektere, lærred, lydanlæg mm.

Møder i naturen

De fleste lokaler har udsigt til naturige omgivelser og nogle har direkte adgang til parken, som ligger bag hotellet.

De grønne områder ved hotellet giver rig mulighed for udendørs aktiviteter i pauserne eller gode muligheder for ”walk and talk” møder i det grønne. Der er også mulighed for at holde mødet ude i hotellets skovhytte, som kan rumme 18 personer. Her kan man få madservering på fællesbålet og følge årstidens gang.

Fleksible møder

Hotellet er fleksibel i forhold til specifikke behov og ønsker. De skræddersyer et møde, der passer perfekt til dig. De er klar til at rådgive dig, så du får de bedste rammer for dit møde.

Svanemærket og hensynstagen til miljøet

På Scandic Silkeborg er mødeforplejningen unik, fordi der bl.a. er fokus på bæredygtighed, dyrevelfærd og brug af jordens ressourcer i den mad og drikke, de serverer.

Der tages også hensyn til allergier, præferencer og særlige behov med respekt for, at alle er forskellige. Scandic Silkeborg er også ambitiøs, når det gælder miljø. Som Danmarks eneste svanemærkede hotelkæde, er Scandic Silkeborg din garanti for, at du vælger mødeprodukt med fokus på miljø og bæredygtighed.

Hotellet har desuden 117 allergivenlige værelser, som perfekt kan kombineres med et 2-dags seminar eller møde. Hotellet har desuden over 140 gratis parkeringspladser tæt på hotellet. Der er fri adgang til fitnessrum, pool og sauna, hvis du trænger til at koble af efter dit møde.

Se, hvad andre deler på Instagram

#scandicsilkeborg #visitsilkeborg #visitaarhusregion