Grøn oplevelse
©  Foto:

Scandic Aarhus Vest

Hotel Scandic Aarhus Vest er et moderne hotel med god beliggenhed tæt ved by, seværdigheder og tilkørselsveje. På Scandic Aarhus Vest finder du sjæl, atmosfære og gode faciliteter som passer til alle anledninger.

Moderne indretning

Fra motorvej og ringvej kommer du direkte til hotellet, hvor 200 gratis p-pladser står til rådighed. Indenfor oplever du et moderne indrettet hotel med lyse værelser i nordisk stil og med en flot udsigt fra de øverste etager.

Sluk sulten og tørsten

Når sulten trænger sig på efter en lang dag, er det oplagt at besøge restauranten, som er indrettet i varme farver og som emmer af fred og ro.

Nyd også en forfriskende drink eller cocktail i den afslappede bar, og er energien til det, kan du tage en tur i én af fitnessmaskinerne eller tillade dig selv at slappe af i saunaen.

Ønsker I at være lidt mere aktive, så er der mulighed for et spil pool eller bordtennis.

Tæt på Jyllands største seværdigheder

Fra hotellet er det nemt og bekvemt at besøge Aarhus’ mange attraktioner og seværdigheder. Få et historisk tilbageblik i Den Gamle By eller Moesgård Museum og se på moderne kunst på ARoS Aarhus Kunstmuseum. Aarhus er flere gange kåret som Danmarks bedste shoppingby, og byen byder desuden på et unikt restaurant- og cafemiljø.

Se, hvad andre deler på Instagram

#scandicaarhusvest #visitaarhus #visitaarhusregion