©  Foto:

RHANDERS by Randers Handsker

RHANDERS, populært kaldet Randers Handsker®, blev grundlagt i 1811, og regnes for at være en af verdens ældste handskefabrikker. Med hovedsæde, fabrik og butik i Randers, er Randers Handsker en sand kulturperle at besøge og finde udsøgte handsker og eksklusive lædervarer i.

I 1811 blev Randers Handskefabrik grundlagt på århundreders tradition for handskemageri i Randers. I 1700-tallet beskæftigede handske-erhvervet en femtedel af Randers' indbyggere, den franske dronning Marie-Antoinette sov med handsker fra Randers, og en helt særlig plante i Gudenåen spillede en meget stor rolle i handskernes popularitet. RHANDERS har altid haft en særlig plads hos både kongelige og kendere helt op til i dag, hvor RHANDERS er Kongelig Hofleverandør.

Unik butiksoplevelse

Oplev en af Danmarks smukkeste butikker i Torvegade, Randers. De rigt udsmykkede lofter og smukke indretning er et syn for sig selv, og bag butikken gemmer der sig et historisk indblik i handskernes betydning for Randers, RHANDERS' ejere og spændende historier, og den helt særlige fortælling om Kalmus-blomsten uden hvilken Randers med al sandsynlighed ikke var blevet den vigtigste handske-by i Europa.

Håndsyet i Danmark

Siden grundlæggelsen i 1811 har RHANDERS været kendt for skindhandsker af bedste kvalitet, og som Danmarks ældste varemærke og den eneste handskefabrik i Nordeuropa, sætter de deres håndværksarv og traditioner meget højt. En stor del af kollektionen håndsyes efter traditionelle metoder i Randers og de sætter en ære i at sikre, at det ellers næsten glemte håndværk videreføres og trives.

Handskemageri, bæltemageri, ismageri

RHANDERS elsker at skabe og de deler meget gerne håndværksoplevelsen med dig. I RHANDERS' historiske lokaler er der i løbet af året nye oplevelser og muligheder for selv at skabe dine produkter. 

Se, hvad andre deler på Instagram

#rhanders #visitranders #visitaarhusregion