©  Foto:

Restaurant Mathisen

Restaurant Mathisen er Hotel Randers' stilige spisested, hvor du kan nyde en lækker frokost eller middag forberedt med lokale, sæsonaktuelle råvarer.

Hos Mathisen kan du nyde et lækkert måltid og smage på spændende øl og vine. Restauranten er opkaldt efter hotellets tidligere ejer, Fru Mathisen. Menukortet byder på danske klassikere men med et moderne twist, og hvor der aldrig gås på kompromis med råvarerne eller præsentationen.

Det samme kan siges om den smukke indretning, der er designet af arkitekterne Bønnelycke og Hotel Randers.

Restaurant på Hotel Randers

Restaurant Mathisen byder gæster indenfor til udsøgte gourmetoplevelser, hvor der altid er stor fokus på friske råvarer og sanselige smagsoplevelser. Nyd hertil delikate og tilpassede vine i en hyggelig og afslappende atmosfære.

Hotel Randers er et af landets ældste provinshoteller, beliggende i hjertet af middelalderbyen Randers, som igennem århundreder var befæstet, idet byen var målet for adskillige krige og kongers interne stridigheder. Hotellet har i mere end 160 år været en oase midt i byen med plads til nydelse, ro og fordybelse – og til fest, sang og varige minder.  

Se, hvad andre deler på Instagram

#brasseriemathisen #hotelranders #visitaarhusregion