©  Foto:

Restaurant Keyser Social

Keyser Social serverer kreativ asiatisk fusionsmad, lavet med kærlighed, midt i Aarhus. Her kan du spise lækre asiatiske retter med et nordisk islæt.

Keyser Social serverer mad, der både er en fryd for øjne og smagsløg. Glæd dig til smagene og farverne fra det asiatiske køkken kombineret med Nordens lækre og friske råvarer.

Simple retter med masser af smag

Menukortet hos Keyser Social spænder bredt med mange forskellige retter fra det asiatiske køkken. Retterne er simple, men rummer masser af smag – og så kan de nemt deles ved bordet. Med deres Social Dining Menuer á 10 eller 13 serveringer tager de dig med på en asiatisk smagsrejse, hvor du kan opleve de mange forskellige nuancer, det farverige køkken i øst har at byde på.

Omakase a la Keyser

Omakase er japansk og direkte oversat betyder det "I leave it up to you". Hver søndag kan du besøge Keyser Social og prøve kokkens eksperimenterende Omakase-menu. Du får en spændende middag, som du ikke kan få igen ugen efter. Du får altså lov at være smagsdommer, og med din feedback er du med til at præge fremtidige menuer. Menuen er bygget op om sæsonens råvarer.

Selskaber på Keyser Social

Keyser Social har indrettet flere forskellige områder, så der er plads til flere typer af selskaber. I selskabslokalet "Yakuzaen" er der plads til 28 gæster, der kan sidde helt privat. Ud over selskabslokalet har restauranten også nogle hyggelige runde borde, hvor I kan sidde op til 6 personer om.

Se, hvad andre deler på Instagram

#keysersocialaarhus #visitaarhus #visitaarhusregion