©  Foto:

Restaurant Det Glade Vanvid Viborg

Du finder restaurant Det Glade Vanvid i designhotellet Peak12 midt i Viborg. Her serverer Brødrene Koch en helstøbt restaurantoplevelse, der foregår i smagfuldt indrettede og uformelle omgivelser.

Aftenen begynder med en boblende velkomst i form af et glas mousserende vin sammen med sæsonens appetizer. Lad dig forkæle - læn dig tilbage og nyd en stemningsfuld aften med gastronomiske smagsoplevelser, hvor du er i centrum.

Til middag hos Brødrene Koch

Det er de to kokkebrødre, Lasse og Michael Koch, som står bag Det Glade Vanvid. Til sammen har de over 25 års erfaring på den nationale og internationale kokkescene – og den erfaring bruger de til at skabe den bedste restaurantoplevelse for gæsterne. Deres udgangspunkt lyder, at ”Alt det, man ikke vil undvære, er der – og alt det, man kun håber på, er en selvfølge.” Sådan bliver du budt velkommen i restauranten, som var det i deres eget hjem.

En helstøbt gastronomisk oplevelse

En aften på Det Glade Vanvid starter kl. 18:30, hvor dørene åbner. Her begynder aftenen med sæsonens menu, der skifter hver anden måned – altid inspireret af og med respekt for råvarerne, når de smager bedst.

Se, hvad andre deler på Instagram

#detgladevanvidviborg #visitviborg #visitaarhusregion