©  Foto:

Restaurant Det Glade Vanvid

Med udsigt til blide bølger og vuggende sejlbåde ligger restaurant Det Glade Vanvid, hvor Brødrene Koch byder velkommen til en aften, hvor der er tænkt på det hele.

På bordet står sæsonens appetizer og et glas boblende Cava parat – og herfra kan man lade blikket vandre ud over de vajende skibsmaster med Aarhus Ø i horisonten. Aftenen er planlagt ned til mindste detalje, så man som gæst kan læne sig tilbage og nyde middagen og det gode selskab.

Til middag hos Brødrene Koch

Det er de to kokkebrødre, Lasse og Michael Koch, som står bag Det Glade Vanvid. Til sammen har de over 25 års erfaring på den nationale og internationale kokkescene – og den erfaring bruger de til at skabe den bedste restaurantoplevelse for gæsterne.

Deres udgangspunkt lyder, at ”Alt det, man ikke vil undvære, er der – og alt det, man kun håber på, er en selvfølge.” Sådan byder de velkommen i restauranten, som var det i deres eget hjem.

En helstøbt gastronomisk oplevelse

En aften på Det Glade Vanvid starter kl. 18:30, hvor dørene åbner. Her begynder aftenen med sæsonens menu, der skifter hver anden måned – altid inspireret af og med respekt for råvarerne, når de smager bedst.

Se, hvad andre deler på Instagram

#detgladevanvid #visitaarhus #visitaarhusregion