©  Foto:

Overnatning hos Cold Hand Winery

Vil du prøve at sove i en vintønde, en airstream vogn, et luksustelt eller lign., skal du tage turen forbi Cold Hand Winery. Her får du en helt unik oplevelse og en anderledes nattesøvn, og du behøver ikke holde dig tilbage under vinsmagningen, fordi du skal køre hjem. 

Kombinér glamping og gastronomi på fineste vis med Cold Hand Winerys ”Wineglamping”-koncept. Her slipper du for at skulle holde tilbage på de lækre drikkevarer, fordi du skal køre hjem, og du får ovenikøbet en spændende og anderledes overnatning med i købet.

Vintønde, airstreamer eller luksustelt

Vælg selv om du vil sove i en 11.000 liters autentisk, italiensk vintønde, en airstreamer fra 1972 eller i luksustelt på safaricampen.

Fra vintønder og airstreamer er der 80 meter til toiletter, mens du fra teltene kan tilgå et safaritoilet på selve safaricamp-pladsen. Ønsker du at bruge de mere private toiletter, er der 300 meter til vineriets toiletter.

Alle overnatningstyper har tilknyttet bålsted med tilhørende huggeblok og økse, som sætter prikken over i'et på hyggen.

Forplejning

Morgenmad er inkluderet i prisen og består af kaffe, te, æblemost og lidt pålæg og hjemmebagt knækbrød og kiks, så du får en god start på dagen.

Du har desuden mulighed for at bestille forplejning i forbindelse med din overnatning. Du kan nemlig bestille en madkasse på forhånd inden dit ophold. Madkassernes indhold varierer alt efter, hvilket fokus køkkenet har. Du har altid mulighed for at tilvælge veganske og vegetariske retter og husk at oplyse, om maden skal være børnevenlig eller sammensat efter eventuelle madallergier.

Se, hvad andre deler på Instagram

#coldhandwinery #visitranders #visitaarhusregion