©  Foto:

Overnat i det fri med Karpenhøj Naturcenter

Karpenhøj Naturcenter har flere forskellige overnatningsmuligheder i det fri. Her kan du overnatte i gode shelters, i smukke glamping tipier eller i det helt nye hængekøjehotel. Du vil opleve en unik og anderledes overnatning med fokus på detaljen - og som altid med masser af frisk luft og vild natur!

Glamping tipier

Karpenhøjs glamping tipier ligger så højt, at du har en helt fantastisk udsigt helt til Ebeltoft Vig, Hjelm og Helgenæs. Her på de snirklede stier mellem vildt græs og blomster ligger de smukke glamping tipier.

Når du ankommer til Karpenhøj Naturcenter, står tipien klar til dig med to behagelige feltsenge og en kurv med alt det nødvendige bålgrej og udstyr, du har brug for, så du kan tilberede dine medbragte råvarer på bålpladsen. Tipierne findes i fem forskellige størrelser, så du kan vælge mellem den luksuriøse og den budgetvenlige mulighed. Fælles for dem alle er, at der er plads til to voksne i hvert telt. Børn er velkomne på egne liggeunderlag uden merpris.

Hængekøjehotel

Skal du på vandretur i Mols Bjerge eller leder du blot efter en anderledes overnatning, er Hængekøjehotellet i Basballe den oplagte base. Prøv en overnatning med udsigt til trætoppene og med lækkert bålmad og hygge omkring bålet inkluderet. Efter en god nat i hængekøjen vågner du op til friskbagt brød og bålkaffe, og så er du klar til flere gode oplevelser i Nationalpark Mols Bjerge og omegn.

Shelters

Karpenhøjs shelters er store og med god plads til 6 personer. Der er en hyggelig bålplads på lejrpladsen og fri adgang til bålgrej til madlavning over bål. Vælg mellem Karpenhøjs fire shelters på lejrpladsen, den luksuriøse vestvendte shelter med udsigt til Begtrup Vig eller skovshelteren under trækronerne. De to sidstnævnte ligger for sig selv og indbyder til mere privatliv på shelterturen.

Du kan booke overnatning i det fri her.

Se, hvad andre deler på Instagram

#karpenhøjnaturcenter #visitdjursland #visitaarhusregion