Gå til indhold
©  Foto:

Overnat i det fri med Karpenhøj Naturcenter

Karpenhøj Naturcenter har flere forskellige overnatningsmuligheder i det fri. Her kan du overnatte i gode shelters, i smukke glamping tipier eller i det helt nye hængekøjehotel. Du vil opleve en unik og anderledes overnatning med fokus på detaljen - og som altid med masser af frisk luft og vild natur!

Shelters

Karpenhøjs shelters er store og med god plads til 6 personer. Der er en hyggelig bålplads på lejrpladsen og fri adgang bålgrej til madlavning over bål. Vælg mellem Karpenhøjs fire shelters på lejrpladsen, den luksuriøse vestvendte shelter med udsigt til Begtrup Vig eller skovshelteren under trækronerne. De to sidstnævnte ligger for sig selv og indbyder til mere privatliv på shelterturen.

Glamping tipier

Karpenhøjs glamping tipier ligger højt med udsigt til Ebeltoft Vig, Hjelm og Helgenæs. Her på de snirklede stier mellem vildt græs og blomster ligger de smukke glamping tipier.

Når du ankommer til Karpenhøj Naturcenter, står tipien klar til dig med to behagelige feltsenge og en kurv med alt det nødvendige bålgrej og udstyr, så du kan tilberede dine medbragte råvarer på bålpladsen. Tipierne varierer i fem forskellige størrelser, så du kan vælge mellem den luksuriøse og den budgetvenlige mulighed. Fælles for dem alle er, at der er plads til to voksne i hvert telt. Børn er velkomne på egne liggeunderlag uden merpris.

Hængekøjehotel

Skal du på vandretur i Mols Bjerge eller leder du blot efter en anderledes overnatning, så er Hængekøjehotellet i Basballe den oplagte base. Prøv en overnatning med udsigt til trætoppene og med lækkert bålmad og hygge omkring bålet inkluderet. Efter en god nat i hængekøjen vågner du op til friskbagt brød og bålkaffe, og så er du klar til flere gode oplevelser i Nationalpark Mols Bjerge og omegn.

Du kan booke overnatning i det fri her.

#karpenhøjnaturcenter #visitdjursland #visitaarhusregionen

Share your moments with us: