©  Foto:

Outdoor Bjerringbro

Outdoor Bjerringbro kano- og mountainbike udlejning leverer gode oplevelser i naturen. Oplev naturen på en frisk og aktiv måde med vind i håret, og tøv ikke med at tage nogle venner eller familiemedlemmer under armen. 

Leverandør af oplevelser i naturen

Outdoor Bjerringbro udlejer kanoer og kajakker på Gudenåen ved strækningen fra Ry til Randers. Der er mange gode muligheder for en god og spændende tur, der passer dine behov.

Kanoturen kan være en éndagstur eller af flere dages varighed. Et eksempel på 3 dage i kano med 2 overnatninger kunne være: Kongensbro -> Bjerringbro -> Langå -> Randers.

Kanotur som gruppe

Det er oplagt, at tage på kanotur med sin familie, skoleklasse, sportshold, kollegaer, venner osv. Det giver gode oplevelser og styrker fællesskabet.

Outdoor Bjerringbro tilbyder også cykeludlejning hvor I kan leje nye og gode mountainbikes. Ydermere tilbydes guidede ture i skoven. Desuden kan I kombinere kano og mountainbike, hvilket resulterer i en dejlig naturoplevelse.

Overnatningsmulighed

I hjertet af Bjerringbro, pragtfuldt beliggende ned til Gudenåen, ligger Outdoor Bjerringbros teltplads, hvor det er muligt at overnatte på jeres tur. På teltpladsen er der en god service bygning med toiletter, bruser og et lille køkken.

Læs mere på Outdoor Bjerringbros hjemmeside, hvor du finder priser, kort, turforslag med mere. 

Se, hvad andre deler på Instagram

#outdoorbjerringbro #visitviborg #visitaarhusregion