©  Foto:

Nik & Jay, Medina og Karl William til Summer Session i Tivoli Friheden

I år afholder Tivoli Friheden koncertkonceptet Summer Session i samarbejde med Live Nation. Glæd dig til at opleve Nik & Jay, Medina og Karl William når de indtager scenen i Tivoli Friheden til Summer Session.

Summer Session i Tivoli Friheden

Summer Session præsenteres i samarbejde med Live Nation og er et udendørskoncept som består af en række koncerter med internationale hovednavne.

Danske legender

Vær med til at lukke og slukke sommeren med et brag af en fest i smilets by, når toppen af den danske musikscene sætter punktum for årets Summer Sessions i Tivoli Friheden. Glæd dig til at opleve Nik & Jay, Medina og Karl William.

Nik & Jay

Nik & Jay er klar til at rykke ud under åben himmel i Friheden efter fire udsolgte arenashows i efteråret. Med deres egne ord rider de på en bølge af den bedste energi og musik. Nik & Jay er en fast del af den danske musikscene og musikkultur.

Glæd dig til en "Hot!" fest med hits som "Boing!", "Novembervej", "En Dag Tilbage" og "Mod Solnedgangen".

Medina

Til denne sidste udendørs koncert i Friheden får Nik & Jay selskab af endnu en legende.

Med sit store bagkatalog formår Medina altid at sætte gang i publikum og skabe en nærværende og unik musikoplevelse.

Glæd dig til at synge og danse med på hits som "Kun For Mig", "Vi To" og "Danser For Mig Selv".

Karl William

Til at åbne festen i Friheden står en af Danmarks stærkeste popstemmer klar, nemlig bysbarnet Karl William. Glæd dig til at synge med på hits som "Om Igen", "Samme Vej" og "Blind Igen".

Samarbejde med Live Nation

Konceptet Summer Session afholdes i samarbejde med Live Nation. Sæsonkort, firmabilletter, VIP-kort m.m. giver ikke adgang til koncerten. Adgang til koncerten kan kun ske med gyldig koncertbillet. Køb din billet på Ticketmaster eller Live Nations hjemmeside.

Glæd dig til at synge og danse med på hits fra Nik & Jay, Medina og Karl William når de indtager scenen d. 13. september 2024 klokken 18.30.

Se, hvad andre deler på Instagram

#tivolifriheden #visitaarhus