©  Foto:

Naturhotellet Petersborg, Kursus- og Konferencecenter

Naturhotellet Petersborg på Djursland er et kursus- og konferencecenter, hvor du får en helt unik oplevelse i idylliske omgivelser af marker, skov og sø. Her kan I komme helt tæt på naturen, mens I overnatter i luksuriøse glamping telte og laver mad i bålhytten. Naturhotellet tilbyder teambuilding aktiviteter med guidede ture og aktiviteter i det naturskønne nærområde.

Kursus og retreat center midt i naturen

Naturhotellet er et kursus og retreat center midt i Djurslands skønne natur, som kombinerer moderne kursus-, møde- og konferencefaciliteter med overnatning helt tæt på naturen i luksus glamping telte.

Det er det rette sted for jer, der søger et dejligt og fredfyldt sted i naturskønne rammer til møder, kurser eller retreats med god atmosfære, lækker mad fra lokalområdet og mulighed for deltagelse i aktiviteter og workshops.

Book et kursus eller retreat ophold, og få hele området til jeres rådighed. Læs mere om deres priser her.

En unik gruppeoplevelse

Naturhotellet Petersborg tilbyder et stort udvalg af teambuilding aktiviteter og workshops for små og store grupper. Deres aktiviteter er mangfoldige og gavnlige for både krop og sjæl. De tilbyder bl.a. yoga, forest bathing, træklatring, ørredfiskeri og teamcooking.

Se hvilke aktiviteter og workshops, I kan opleve her.

Deres aktiviteter og workshops afholdes i samarbejde med en række dygtige instruktører, som er specialister på hvert deres område. De tilbyder også skræddersyede øvelser og aktiviteter ud fra konkrete ønsker og behov.

Overnatning og ophold

På Naturhotellet tilbyder de overnatning i flotte, enkeltmands glamping telte i bomuld. Hvert enkelt telt er udstyret med gulvtæppe, en behagelig enkeltmandsseng med et rustikt hovedgærde, pude og en lækker Moskus andedunsdyne, så I kan få en god nattesøvn. Der er desuden indlagt strøm i teltene, så I fx har mulighed for at oplade mobiler og computere under jeres ophold.

De har som udgangspunkt plads til 30 overnattende gæster i hvert sit telt, men med dobbelt opredning kan de tilbyde op til 60 sengepladser.

Se, hvad andre deler på Instagram

#naturhotelletpetersborg #visitdjursland #visitaarhusregion