©  Foto:

Name it Børneløbet

Name It Børneløbet er et sjovt motionsløb for børn. Der vil være masser af aktiviteter og forskellige former for underholdning i start- og målområdet. Undervejs vil der være maskotter, der hepper på de mange seje børneløbere. 

Name it - en optakt til Bestseller Aarhus City Halvmaraton

Name It Børneløbet er en optakt til Bestseller Aarhus City Halvmarathon, der bliver skudt i gang dagen efter børneløbet. Undervejs vil der være en masse folk til at heppe på de seje børn, der løber.

Ruten

Ruten på 2 km befinder sig i området omkring Rådhusparken og Frederiks Allé, hvor alle børn i alderen 0-14 år kan være med. På ruten vil der være masser af opbakning, underholdning og heppere. De laver flere startgrupper, så der hele tiden er god plads på ruten. Det er muligt at tilmelde barnet i to forskellige startgrupper, dvs. man kan tilmelde sig uden forældre og med forældre. Forældrene skal naturligvis ikke tilmeldes, men løber gratis med.

T-shirt, diplom og medaljer til alle

Alle børn får udleveret en lækker T-shirt, som de kan løbe i. Samtidig får de et flot diplom og en fin medalje med logo og årstal som et stolt minde for deres præstation og en spændende overraskelsespose.

Se, hvad andre deler på Instagram

#nameitbørneløbet #visitaarhus #visitaarhusregion