Grøn oplevelse
©  Foto:

Montra Hotel Sabro Kro

Montra Hotel Sabro Kro er et 4-stjernet hotel med en fantastisk placering imellem den jyske hovedstad Aarhus, Kronjylland mod nord og Søhøjlandet mod syd-øst. Hvis du er til storbyferie, friluftsliv eller på forretningsrejse, er Montra hotel Sabro Kro det perfekte sted for en overnatning.

Montra Hotel Sabro Kro, der er 125 år gammel, har 88 moderne værelser, Fransk bistro restaurant, cocktail bar med Chester Field møbler og masser af hygge og comfort.

Overnatning for enhver smag

Montra Hotel Sabro Kro har store værelser med skrivebord og god plads til længere ophold eller ”hjemmearbejdsplads” til den arbejdende gæst.

Hotellet tilbyder også familieværelser med plads til familien med små børn, der gerne vil sove sammen. Du kan også have din hund med på ferie eller benytte dig af et rum med sikker aflåsning til din cykel eller mountainbike.

Forkælelse og hygge

Du kan kende Montra Hotel Sabro Kro på dets venlige og nærværende service. På hotellet vil du opleve en særlig ro og meget uformel stemning med plads til afslapning, hygge og ekstraordinær gastronomi til den kvalitets bevidste gæst. Alle Montra hoteller er Green Key-certificeret herunder også Montra Hotel Sabro Kro.

Der er fri parkering ved hotellet til alle gæster døgnet rundt og mulighed for opladning af El-biler.

Se, hvad andre deler på Instagram

#montrahotelsabrokro #visitaarhus #visitaarhusregion