©  Foto:

Montane DirtyTrail

På Montane DirtyTrail er der ingen kunstige opstillinger, men derimod de ægte hårde udfordringer naturen i området byder på. Vælg flere distancers løb i Silkeborgs smukke og meget varierende natur. 

Når du står på startstregen til Montane DirtyTrail er du sikker på, at der forude venter noget af en oplevelse!

Turen fører dig gennem både vådt og tørt, højt op og langt ud, bringer helt sikkert sveden frem på panden og smilet frem på læberne. Montane DirtyTrail er en udfordring uden kunstige forhindringer, men derimod de ægte hårde udfordringer naturen i området byder på. Ruterne går ad små skovstier og singletrack, op ad hidsige stigninger og ned ad bakker.

Flere forskellige distancer

6 km ruten er for alle. Ruten for dig der vil udfordres men samtidig have en meget sjov og anderledes oplevelse. 

10 km ruten: Nu bliver det udfordrende! 10 km i dette terræn er for dig, der vil udforske din egen grænse.

15 km ruten er en meget hård rute. Det går op og ned og igennem meget varieret underlag. For den hardcore løber der ikke siger nej til en god udfordring.

30 km er kun for de aller sejeste. Det er 15 km ruten 2 gange. Det anbefales at du før har deltaget i længere løb og kender til trail og terræn løb. Der findes nok ikke et mere udfordrerne Dirty trailløb i Europa, end lige netop denne rute!  

Løb som et team

Montane DirtyTrail kan også løbes som team. Find to af dine bedste, sejeste løbevenner og tag turen sammen alle 3. Montane DirtyTrail handler både om at give gas og om at have det sjovt. Det er plads til begge dele!

Se mere her.

Se, hvad andre deler på Instagram

#montanedirtytrail #visitsilkeborg #visitaarhusregion