©  Foto:

Molbo Tea Retreat Bed and Breakfast

Molbo Tea Retreat er en lille oase lige midt i Mols naturreservat. De rummelige værelser er ideelle til par på udkig efter alenetid, familier klar til at udforske det lokale terræn eller dem, der bare søger et stille rum og nyde det smukke landskab med skove, strande og bølgende bakker.

Molbo Tea Retreat ligger mindre end 4 km fra Aarhus Lufthavn, 9 km til Ebeltoft og 45 km til Aarhus centrum.

Danmarks eneste tehave

Molbo Tea Retreat ligger i Danmarks første og eneste tehave. De har 3 værelser, du kan leje. To af værelserne har hems med ekstra sovepladser, ideel til lidt ældre børn. Alle tre værelser deler et stort badeværelse med bruser og spabad. Der er et ekstra gæstebadeværelse i stueetagen samt et tredje toilet. Du har også adgang til et lille tekøkken med køleskab og komfur til tilberedning af enkle måltider. Alle værelser er udstyret med teudstyr og deres egen te.

Molbo Tesalon

I deres tesalon serverer de morgenmad og eftermiddagste. Den lille butik sælger et udvalg af te, lokale produkter, snacks, vin, øl og vand osv. Du har også adgang til tekøkken, tesalon og terrassen. I sommermånederne og nogle weekender er tesalon og terrassen åben for offentligheden.

Tesmagning og ceremonier

For at gøre dit ophold ekstra specielt kan du deltage i en tesmagning eller får demonstreret en japansk eller kinesisk te-ceremoni mod betaling.

Omkring Molbo Tea Retreat er der mange smukke gåture gennem skoven og ned til strandene. Lokale busser kører dig til den gamle bydel i Ebeltoft, hvor der er museer og mange interessante steder. Regionale busser kører dig til Aarhus for en kulturel oplevelse. Der er to nærliggende stalde til ridning.

Se, hvad andre deler på Instagram

#molbotearetreat #visitdjursland #visitaarhusregion