©  Foto:

Modelbane Europa

Besøg Modelbane Europa i byen Hadsten mellem Randers og Aarhus, som er en af Europas største modeljernbaner, hvor du kan opleve modeltogets verden, når den er allerbedst.

Stort tysk baneanlæg

Modelbane Europa har opbygget et storslået landskab. Togene kører gennem dybe dale og høje bjerge, mørke tunneller og over imponerende broer. De mere end 80 forskellige tog viser 100 års jernbanehistorie med både damplokomotiver og moderne højhastighedstog. Der er liv i byernes gadebillede med mennesker, sporvogne, busser og skibe i havnen. Alle togene gør holdt på hovedbanegården med 11 perronspor.

Dansk baneanlæg

Oplev også den østjyske længdebane i miniformat, hvor gæsterne selv kan få togene til at køre med tryk på forskellige knapper. Der er lys og lyd, som giver en autentisk fornemmelse, når togene holder stille på stationen i Hadsten og Lerbjerg. Der er lagt stor omhu i detaljerne i bygningerne og omgivelser, der er baseret på et stort udvalg af DSBs arkivmateriale.

Til stor glæde for børn

For børnene er der mulighed for selv at køre togene på de mindre baner i caféen eller prøve at bygge huse og vogne til Legobanen.

Der er desuden en hyggelig café med kaffe, te, is, slik og husets specialitet: svellekage. I er også velkomne til at spise jeres medbragte mad, hvis I køber drikkevarer i caféen.

Se, hvad andre deler på Instagram

#modelbaneeuropa #visitranders #visitaarhusregion