©  Foto:

Memphis Mansion, konference & mødested

Memphis Mansion er et eventhus inspireret af Elvis Presley’s hjem “Graceland” i Memphis, Tennessee. Huset er den ultimative hyldest til Kongen af Rock’n’Roll. 

Udefra set er Memphis Mansion stort set identisk med Graceland i Memphis. Det indvendige er modificeret og tilpasset for at gøre plads til vores Amerikanske Diner, Elvis Museum & Shop, samt konference/selskabslokale lokalet på 1. salen. 

Memphis Mansion tilbyder ideelle vilkår for afholdelse af kurser og møder fra 10 til 200 personer i flotte lokaler med Elvis atmosfære. Personalet tager sig af eventuelle ønsker til professionelt udstyr og sørger samtidig for, at vært og gæster er velforsynede med både mad, drikke og god atmosfære. 

Giv gæsterne en ekstra oplevelse med en guidet rundvisning i Elvis museet. Historien bag dette eventhus begyndte tilbage i 1990 som et Elvis museum ved navn ”Elvis Unlimited”, baseret på en stor privatsamling af Elvis-effekter ejet af Elvis fan, Henrik Knudsen.

I dag er samlingen en af de største privatsamlinger i verden og indeholder mange originale Elvis-effekter som tøj, master bånd, guitarer, filmkostumer og meget mere. Huset værner primært om Elvis’ liv, musik og minde og er sprængfyldt med Elvis Nostalgi.  

Memphis Mansion - hvor alt sker og alt kan arrangeres!